IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BELMONT KUPAYI KAPTIBELMONT KUPAYI KAPTI
Tarih : 09.07.2012 06:33  - Benzer Haberleri Göster

9. Osmanlı Padişahı ve 74. İslam Halifesi Yavuz Sultan Selim adına düzenlenen koşuyu, N. Arek Kuyumciyan'ın BELMONT (a.a. Bosporus - Mask Flower / DAYJUR) isimli safkanı kazandı. Jokey Mehmet Kaya ile start alan safkan 1.32.23'lük derece gerçekleştirdiği koşuyla birlikte yarış kariyerinin 3'üncü G1 birinciliğini elde etti. 4 yaşındaki safkan sergilediği performansla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek bugüne kadar aldığı 19'uncu startında birincilik sayısını 10'a yükseltti.

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 8 Temmuz Pazar günü düzenlenen koşuya (Açık - G1) 3 ve daha yukarı yaşlı safkan 6 İngiliz atı katıldı. 1500 metre mesafeli kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen koşudan Talip Öztürk'ün Uğur Polat ile start alan safkanı ACTIONMAX (River Special - Harbinger / LOCKTON) ikincilikle ayrılırken, Özcan Yıldırım'ın bindiği ve Ayşegül Kurtel'in sahibi olduğu INVINCIBLE SON (Orpen - Safe Exit / EXIT TO NOWHERE) üçüncü ve Ayhan Giray'ın sahibi olduğu Sadettin Boyraz idaresindeki AYDEMİRHAN (Strike The Gold - Charmy / SCENIC) isimli safkan da dördüncü olarak koşuyu tamamladı. 225.000 TL birincilik ikramiyeli koşunun farkları 1/2 boy - 2,5 boy - baş şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi N. Arek Kuyumciyan'a kupayı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa töreninde koşuyu kazanan atın antrenörü adına Kemalettin Ezgi'ye ve jokey Mehmet Kaya'ya plaketlerini Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Uğur Alp Atan verdi.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim