IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SEMİH FENERDEN GİDİYOR MU?SEMİH FENERDEN GİDİYOR MU?
Tarih : 23.03.2012 11:01  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçede Semih Şentürk ile yollar ayrılıyor mu? Kupadaki Samsunspor maçında da kadroya giremeyen Nöbetçi golcü Kocamanın gözünden düştü...

AYKUT YILDIRIM - Fenerbahçede Semih Şentürk, teknik direktör Aykut Kocamanın gözünden düştü. Kupadaki Samsunspor maçında da kadroya giremeyen öbetçi golcü yeni sezon planlamasında düşünülmüyor. Semihin sezon sonunda ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.

Semih Şentürk, Fenerbahçe taraftarının gönlünde öbetçi golcü olarak taht kurdu. 2000-2001 sezonunda sarı-lacivertli takımın alt yapısına gelen, ardından A takıma yükselen golcü futbolcu, sonradan girdiği maçlarda attığı kritik gollerle Fenerbahçeye başarılar yaşattı.

Ancak Semih bu sezon beklentileri karşılayamadı. Mamadou Niangın ayrılmasından sonra teknik direktör Aykut Kocaman, sezona Semih-Bienvenu ikilisi ile başladı. Bienvenu ün etkisiz kaldığı dönemlerde şans bulan nöbetçi golcü, takıma beklenen katkıyı yapamadı.

Ligin 24. haftasına kadar 18 maçta forma giyen, 10unda ilk 11de yer alan Semih, sadece 1 gol atabildi. Bunun üzerine devre arasında Moussa Sow transfer edildi.

Aykut Kocaman buna rağmen Semihi kazanmak için yine şans verdi ama umduğunu bulamadı. Kupada oynanan son Samsunspor maçından önceki gelişmeler ise bardağı taşırdı.

Teknik direktör Kocaman, play-off öncesi Semihi kazanmak amacıyla, ilk 11de oynatmayı düşünüyordu. Fakat nöbetçi golcü, ağrıları olduğunu söyleyerek maç öncesi son antrenmana katılmadı. Kocaman da sahaya Bienvenuyü sürdü.

Semihin Samsunspor maçından sonraki antrenmana çıkıp, çalışmada gösterdiği performans ise Kocamanı şaşırttı. Bu durum nöbetçi golcünün, tepki amaçlı olarak Samsunspor maçında oynamadığı şeklinde yorumlandı. Kocamanın da bu tavrı nedeniyle Semihi kafasından tamamen sildiği vurgulandı.

Aykut Kocamanın nöbetçi golcüyü, yeni sezon planlamasında düşünmediği belirtildi. Semih Şentürkün de Fenerbahçeyi kafasından sildiği ve sezon sonu sarı-lacivertli kulübe veda edeceği kaydedildi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim