IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FRANSA YOLUNA DEVAM ETTİFRANSA YOLUNA DEVAM ETTİ
Tarih : 16.06.2012 07:06  - Benzer Haberleri Göster

 

Ukrayna: 0 - Fransa: 2

Euro 2012'nin ev sahiplerinden Ukrayna ile karşılaşan Fransa galibiyete uzandı.. Yoğun yağış nedeniyle yaklaşık 55 dakika duran mücadelenin ikinci yarısında sonuca giden "Horozlar" önemli bir 3 puan aldı..

Stat: Donbass Arena (Donetsk)
Hakemler: Björn Kuipers, Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda)
Ukrayna: Pyatov, Selin, Khacheridi, Mikhalik, Tymoshchuk, Gusev, Yarmolenko (Dk. 68 Aliyev), Nazarenko (Dk. Milevskiy), Konoplyanka, Shevchenko, Voronin (Dk. 46 Devic)
Fransa: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Clichy, Cabaye (Dk. 68 M'Vila), Ribery, Nasri, Menez (Dk. 73 Martin), Diarra, Benzema (Dk. 76 Giroud)
Goller: Dk. 53. Menez, Dk. 56 Cabaye (Fransa)
Sarı kartlar: Dk. 40 Menez, Dk. 81 Mexes (Fransa), Dk. 55 Selin (Ukrayna)
Yağış nedeniyle 5. dakikasında Hollandalı hakem Björn Kuipers tarafından durdurulan ve 55 dakika sonra devam edilen maçta Fransa'ya şampiyonadaki ilk galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Menez ve 56. dakikada Cabaye attı.
Grupta oynadığı ilk maçta İngiltere ile berabere kalan Fransa, bu galibiyetin ardından puanını 4'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, 3 puanda kalan Ukrayna ise ilk yenilgisini almış oldu. Evsahibi ekip, ilk maçta İsveç karşısında sahadan galibiyetle ayrılmıştı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim