IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AKSİ COCUKDAN BEYAZ BAYRAK AYNAAKSİ COCUKDAN BEYAZ BAYRAK AYNA
Tarih : 15.06.2012 08:54  - Benzer Haberleri Göster

İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 14 Haziran Perşembe günü düzenlenen gece yarışlarının tek kupalı mücadelesi olan Vali Koşusu'nda potoyu önde geçen, Ufuk Karan ekürisine ait AKSİ ÇOCUK (k.a. Devirhan - Lal / Kalamış) isimli safkan oldu. Jokey Sadık Kurt idaresindeki safkan 1500 metre geçilirken aldığı liderliği koşunun her metresinde arttırarak potoya kadar sürdürmeyi başarırken 2.07.31'lik derece ile koşudan ayrıldı. 7 yaşındaki tecrübeli safkan, bugün 65'inci startını alırken sergilediği performansla yarış hayatındaki 11'inci ve aynı zamanda da ilk Grup koşu galibiyetini almış oldu.

Dört ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atlarının katıldığı çim pistteki 1900 metre mesafeli koşuya (Açık - G3 / DHÖ) 13 at katıldı. KAYRAHAN (Sülo - Sapha.34 / Alaz) finişe doğru artırdığı ataklarıyla rakibiyle girdiği birincilik mücadelesinden ikinci olarak ayrılırken YÜCELAY (Bilgin - Mebruke.91 / RÜZGAR.30) ile GÖKTEKİN (Bilgin - Malike.17 / TOLGA) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 88.000 TL olan koşunun farkları, baş - 1/2 boy - burun şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi Ufuk Karan'a kupayı, İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Balkaroğlu, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Turgut Koyuncuoğlu, İzmir Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal ile İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim