IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

UKRAYNA Shevchenko İLE  COŞTUUKRAYNA Shevchenko İLE COŞTU
Tarih : 12.06.2012 06:31  - Benzer Haberleri Göster

Ukrayna: 2 - İsveç: 1

16 yıl sonra bir Avrupa Şampiyonası maçında Türk hakem düdük çaldı.. Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İsveç karşısında geriye düşen ev sahiplerinden Ukrayna, Shevchenko ile 3 puanı aldı.
Stat: Kiev Olimpiyat Stadı
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun (Türkiye)
Ukrayna: Pyatov, Selin, Khacheridi, Mikhalik, Tymoshchuk, Gusev, Yarmolenko, Nazarenko, Konoplyanka (Dk. 90+3 Devic), Shevchenko (Dk. 81 Milevskiy), Voronin (Dk. 85 Rotan)

İsveç: Isaksson, Lustig, Mellberg, Granqvist, M. Olsson, Elm, Larsson (Dk. 68 Wilhelmsson), Kallstrom, Ibrahimovic, Toivonen (Dk. 62 Svensson), Rosenberg (Dk. 71 Elmander)
Goller: Dk. 52 Ibrahimovic (İsveç), Dk. 55 ve 62 Shevcenko (Ukrayna) Sarı kartlar: Dk. 11 Kallstrom, Dk. 83 Elm (İsveç)
Karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Çakır, karşılaşma süresince iki sarı kart gösterdi. Şampiyonada görev yapan 12 hakem içinde en genç isim olarak dikkati çeken Çakır, 11. dakikada Ukraynalı oyuncu Selin ile girdiği bir pozisyon sonrası İsveçli Kallstrom ve 83. dakikada Ukraynalı Voronin'e yaptığı faulün ardından yine İsveçli Elm'e sarı kart çıkardı.
Bu arada İsveç Milli Takımı'nda Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander de forma giydi. Spor Toto Süper Final'in son haftasında oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan İsveç'in golcü oyuncusunun bu maçta forma giyip giyemeyeceği merakla bekleniyordu. Teknik direktör Erik Hamren, 71. dakikada yaptığı değişiklikle Elmander'i, Rosenberg'in yerine oyuna aldı.
Elmander 90. dakikada yakın mesafeden isabet bulamayınca takımını beraberlik golünden etmiş oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim