IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

64. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu’nu BOZYİĞİT kazandı64. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Koşusu’nu BOZYİĞİT kazandı
Tarih : 03.06.2012 02:20  - Benzer Haberleri Göster

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adına, bu yıl 64’üncüsü düzenlenen koşuyu, Selma Gülerce’nin sahibi olduğu Bozyiğit, jokey Uğur Polat ile 2.43.49’luk derece yaparak kazanmayı başardı.Koşuyu kazanan safkanın sahibine vekaleten TJK Asli Üyesi Gülnur Gülerce’ye kupayı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’e vekaleten Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve YKK Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları verdi.

75.Yıl Ankara Hipodromu’nda 2 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen çim pistteki 2400 metre mesafeli koşuda, 8 dört ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atı birincilik mücadelesi verdi. Birincilik ikramiyesi 370.000 TL olan (Açık – G1/DHÖ/TR) koşudan Gülerce ekürisinin bir başka safkanı DARFUR (Bilgin-Malike.17/Tolga) ikinci, GÖKTEKİN (Bilgin-Malike 17/Tolga) üçüncü, BESLENEY (Karambol 1-Ilgın/Tolga) de dördüncü olarak ayrıldı. Sonucu merakla beklenen önemli koşunun farkları, 1/2 Boy – Uzak – Burun şeklinde gerçekleşti.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim