IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Hilmi Erakman Koşusunu KENANACO kazandıHilmi Erakman Koşusunu KENANACO kazandı
Tarih : 20.05.2012 04:36  - Benzer Haberleri Göster

20 Mayıs Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Hilmi Erakman Koşusu'nu (KV 7 / DHÖW) Turhan Çakar'ın KENANACO (Kaizbert - Leylo) isimli safkanı jokey Ahmet Çelik ile 1600 metre çim pistte 1.47.21'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 6 safkan Arap atının katıldığı koşuda, TOZAN (Sağanak-Sündüz) ikinci, SEVDACAN (İbocan-Mesrure.54) üçüncü, DEMİRONUR (Rikardo-Batucan) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 52.000 TL. olan koşunun farkları ise 1 Boy - 1 Boy - Uzak şeklinde gerçekleşti.

KENANACO 69. startında 21. birinciliğine ulaşan klas safkan son olarak 3 Nisan Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleştirilen Pamukova Koşusu'nu (KV 8 / S/ DHÖW) kazanmıştı.

HİLMİ ERAKMAN

At Sahibi ve Yetiştiricilerimizden merhum Hilmi Erakman, aynı zamanda İstanbul Mahalli Komiserler Kurulu üyeliği de yapmıştır. Yapmış olduğu çalışmalar arasında sendikal at sahipliği fikrini ortaya çıkarmış ve sahalarımızda ilk defa çok sayıda at sahibinin ortak olduğu Özay isimli atı koşturmuştur. Bugün anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle merhum Hilmi Erakman’ı bir kez daha saygıyla andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim