IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARENADA PUANLAR BÖLÜŞÜLDÜARENADA PUANLAR BÖLÜŞÜLDÜ
Tarih : 03.05.2012 06:26  - Benzer Haberleri Göster

GALATASARAY 0-0 TRABZONSPOR

 

Süper Finalde lider Galatasaray, Fenerbahçe ile oynaması muhtemel final maçı öncesi, sarı lacivertli ekiple tarihi bir çekişme içinde olan Trabzonspora TT Arenada takıldı, rakibine büyük bir avantaj verdi.. İnönüde Beşiktaş ile karşılaşacak F.Bahçeye liderlik şansı geldi..

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabzonsporu konuk eden Galatasarayın ilk 11inde değişiklik olmadı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın son yaptığı Fenerahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarının ilk 11inde bir değişiklik yapmayarak, aynı oyuncuları Trabzonsporla yapılan ikinci maçta da sahaya sürdü.

Trabzonspor karşısına; Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş ve Elmander 11i ile çıkan sarı-kırmızılı ekibin yedekleri ise Aykut Erçetin, Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Riera, Baros, Yekta Kurtuluş ve Sabri Sarıoğlu dan oluştu. Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasını, Türk Telekom Arenada 30 binin üzerinde sarı-kırmızılı taraftar izledi.
Yapılan açıklamada, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftar sayısının 31 bin 382 olduğu duyuruldu

 Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı, sarı kırmızılı ekip büyük bir avantaj kaybetti.

Karşılaşmaya zirvedeki yerini korumak için çıkan Galatasaray, ilk dakikalarda hücumda istediği pozisyonları yaratamadı. Maçın 19. dakikasında Emre Çolakın şutunu kaleci Tolga son anda köşeden kornere çelerken, sarı-kırmızılı takım ilerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alarak rakibi üstünde baskı kurmaya başladı. Ancak baskılı mücadelesine rağmen, net pozisyonlar yaratamayan Galatasaray, ilk yarıda golü bulamadı.
Maçın ilk yarısında orta sahasını kalabalık tutan Trabzonspor ara paslarla Burak Yılmaz ile hücumda etkili olmaya çalıştı. Ancak hücumda yalnız kalan ve istediği topları alamayan Burak  GalatasarayIN savunmasını aşmakta zorlardı. Burak, ilk yarının uzatma dakikasında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremeyince, takımı adına fırsatı kullanamamış oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim