IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BURAK YILMAZ OYNAYACAK MI?BURAK YILMAZ OYNAYACAK MI?
Tarih : 01.05.2012 01:00  - Benzer Haberleri Göster

Trabzonspor, Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbula giderken, Burak Yılmaz 2 maç aradan sonra kadroya alındı..

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri de basına kapalı olarak yaptığı son çalışmanın ardından İstanbula 19 futbolcunun yer aldığı kafileyle giden bordo-mavili takımda sakatlığı bulunan Halil Altıntop, kadroya alınmadı. Kafilede yer alan Volkan Şenin de sakatlığının bulunduğu ve sarı-kırmızılı takım karşısında oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı belirtildi.
Süper Finalin ilk haftasında 15 Nisandaki Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve ameliyat olduktan sonra düzelen Burak Yılmaz da 2 maç aradan sonra kadroya alındı. Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında yer alamayan ligin en golcü oyuncusu, yarınki maçta bordo-mavili takımın gol ümidi olacak.
Trabzonsporun Galatasaray maçına Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Olcan, Alanzinho, Adrian ve Burak 11iyle çıkmasıbekleniyor.

İlk galibiyetini hedefliyor
Galatasaray ile yaptığı 3 lig maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini almanın hesabınıyapıyor.
Sarı-kırmızılı takıma normal sezonun ilk maçında 3-0 mağlup olan ikinci maçta deplasmandan 1-1 beraberlikle dönen bordo-mavililer, Spor Toto Süper Finalde ise sahasında 4-2 mağlup olmuştu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim