IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ATİLLA MİDiLLİLİ KOŞUSU KADER FIRTINASININATİLLA MİDiLLİLİ KOŞUSU KADER FIRTINASININ
Tarih : 30.04.2012 06:25  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu da 29 Nisan Pazar günü düzenlenen Atilla Midillili Koşusu u Sadettin Atığın KADER FIRTINASI (d.a. Distant Relative - Nevres) isimli safkanı kazandı. Jokey Selim Kaya ile start alan safkan bugün üst üste 4üncü kez kazanma başarısını gösterdiği koşuda 1.37.06lık derece gerçekleştirdi. Yarış kariyerindeki 66 cı startını alan safkan sergilediği performansla 24üncü birinciliğine ulaştı.

4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının start aldığı kum (sentetik) pistteki 1600 metre mesafeli koşuyu (KV - 8 / S) BELMONT ikinci, DERVİŞ AĞA üçüncü ve ALWAYS PRESIDENT da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL olan koşunun farkları 1,5 boy - 1/2 boy - 1,5 boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Balkaroğlu a kupayı merhum Atilla Midillili in torunu Murat Midillili verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar, Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Yasin Kadri Ekinci, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi İnci Özdemir, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri Akgün Midillili ve Gülnur Gülerce ile davetliler de katıldı.

ATİLLA MİDİLLİLİ

1933 yılında İstanbulda doğan Atilla Midillili, eğitimini Işık Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi de tamamladıktan sonra askerliğini subay olarak Korede yaptı. İş hayatına Unilever Türkiyede başlayan ve bu kurumda 25 yıl üst düzey görevlerde bulunan Midillili, aynı kurumdan emekli oldu. İki dönem YASED Başkanlığı yapan Midillili, Büyük Kulüp’te beş dönem 2. Başkanlık görevinde bulunmuş olup, ayrıca diğer sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında faal olarak görev yapmıştır.

En büyük hobisi, babası Nuri Midillili ve kardeşi Akgün Midillili gibi at sahipliği ve yetiştiriciliği yapmak olan Atilla Midillili, 1997 yılında TJK Yönetim Kurulu’nda görev yapmakta iken vefat etti.

Anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile kendisini bir kez daha saygı ve rahmet ile andık.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim