IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇEDE ALEX OYNAMIYACAKFENERBAHÇEDE ALEX OYNAMIYACAK
Tarih : 29.04.2012 06:37  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe in Kaptanı Alex de Souza, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray derbisinde sakatlanan ve hafta içinde kupa maçında da forma giyemeyen Fenerbahçeli futbolcu Alex De Souza, zorlu derbide Beşiktaşa karşı forma giyemeyecek.

 

Yıldız oyuncunun ayağındaki şişliğin geçmediği ve krampon dahi giyemediği öğrenilirken, Aykut Kocamanın Alexin yerine Stochu oynatacağı ve sakatlığı süren Sowun yerine de Bienvenüyü oynatacağı öğrenildi.

 Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu da bugün Beşiktaş ile karşılaşacak Fenerbahçede tek hedef galibiyet.

doludizgin ilerleyen sarı-lacivertli ekibin, ezeli rakibi karşısında puan kaybına tahammülü yok.

 

Geçen hafta Galatasaray önünde aldığı kritik galibiyetle şampiyonluk yarışına ortak olan Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekiple olan puan farkını 2ye düşürerek elde ettiği önemli avantajı sürdürebilmek için 3 puandan başkasını düşünmüyor.

 Süper Final Şampiyonluk Grubu daki ilk iki maçında Kadıköyde Trabzonsporu 2-0, Türk Telekom Arenada da Galatasarayı 2-1lik skorlarla yenen sarı-lacivertli ekip, Süper Finalde seyircisi önünde çıkacağı ikinci maçta da galibiyet arayacak.

 

Lig ve kupada son 5 maçı kazandı

Lig ve kupada son dönemde aldığı galibiyetlerle iyi bir hava yakalayan Fenerbahçe, son 5 resmi maçında kazanmasını bildi.

 Normal sezonda 34 maçlık Lig Grubu un son maçında Medical Park Antalyasporu 2-0 yenen Fenerbahçe, Süper Finale de iyi bir başlangıç yaparak ilk iki maçında Trabzonspor ve Galatasaray mücadelelerinden galibiyetlerle ayrıldı.

 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Kayserisporu normal süresi 2-2 tamamlanan maçta penaltılar sonucunda 7-6 yenen sarı-lacivertliler, yarı finalde de Kardemir Karabüksporu 2-0la geçerek finale çıktı.

 

Alexin tedavisi sürüyor

Sakatlığı bulunan Sowdan yoksun Fenerbahçede, Galatasaray derbisinde sakatlandıktan sonra kupa maçında forma giyemeyen Mehmet Topuz, Bekir İrtegün ve Yobo ise Beşiktaş karşısında takımdaki yerlerini alabilecekler.

Fenerbahçe in dünkü antrenmanına kupa maçında beline aldığı darbe nedeniyle sakatlığı bulunan Serdar Kesimal katılmazken, sol dizinde ağrı hisseden Özgür Çek tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bırakmıştı.

 

Olası 11

Hafta içindeki kupa mücadelesinde, az süre alan oyuncularına şans tanıyan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocamanın, derbide sahaya sürmesi beklenen olası 11 şöyle:

 Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Caner, Stoch, Semih Şentürk.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim