IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

PLAY-OFF SİSTEMİ KALKIYORPLAY-OFF SİSTEMİ KALKIYOR
Tarih : 25.04.2012 09:09  - Benzer Haberleri Göster

PLAY-OFF SİSTEMİ KALKIYOR

 Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, TFFye gönderdiği dilekçe ile Süper Lig kulüplerinin gelecek sezon play-off oynamak istemediklerini resmen bildirdi.Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Ankarada yapılan Kulüpler Birliği Toplantısı da bütün kulüplerin adına gelecek yıl play-off sisteminin uygulanmamasına yönelik bir dilekçeyi Türkiye Futbol Federasyonu a verdiklerini söyledi.

PLAY-OFF SİSTEMİNİ İSTEMİYORUZ

Play-off sistemini bütün kulüplerin istemediğini dile getiren Başkan Türkmen, Toplantıya katılmayan 1-2 kulüp (Sivasspor ve Gaziantepspor) hariç play-off sistemini istemiyoruz. Naklen yayın gelirlerini 34 maç üzerinden alıyoruz ancak 40 maç oynuyoruz. Bunun bize bir getirisi yok. 2-3 günde bir maç oynamak futbolcular kadar biz yöneticileri de yordu. Ligler Ağustos ayının 2. haftasında başlasın. Devre arası tatili 1 ay olsun. Devre arası tatili kısa olunca alacağınız veya transfer ettiğiniz oyuncular konusunda dedikodu çıkıyor. Haftada 1 maç oynansın biz önümüze bakalım dedi.

Başkan Türkmen, Kulüplerin play-off sistemini istemiyoruz söylemine Türkiye Futbol Federasyonu un bakışını ise şöyle yorumladı: Federasyon, kulüpler ne derse ona uyacağını söylemişti. Ben de öyle olacağını düşünüyorum.

Ve play-off resmen kalkıyor

 Kulüpler Birliği in dünkü toplantısında G.Saray Başkanı Aysalın isteğiyle Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, TFF Başkanı Yıldırım Demiröreni aradı, Play-Offun önümüzdeki sezon oynanmaması konusunda söz aldı

Spor Toto Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı Ankarada yapılırken Gaziantepspor ve Sivasspor kulübünün temsilcileri görüşmede yer almadı.
Başkan Vekili Recep Mamur başkanlığında Sheraton Otelde gerçekleştirilen toplantıda Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 2. başkan Ali Dürüst, yönetici Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe başkan vekili Nihat Özdemir, Beşiktaş futbol komitesi üyesi Deniz Atalay, Trabzon Başkanı Sadri Şener hazur bulundu.

Ankaradaki toplantıya damga vuran ilginç diyalog sonunda Play-Off’un gelecek sezon oynanmayacağı yolunda Futbol Federasyonu’ndan söz alındığı ortaya çıktı.
Yayıncı kuruluşun sözleşmesinin uzatılması konusunun görüşülmesi sırasında söz alan Aysalın, “Bir şartla Rekabet Kurulu’na giderim. O da gelecek sezon Play-Off oynanmaması konusunda söz verilsin” diye konuştu. Toplantıya katılan kulüp başkanları ve temsilcileri bu çıkış karşısında şaşkına dönerken, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav telefona sarılarak Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demiröreni aradı. Cavcav konuyu kısa şekilde anlattıktan sonra telefonu Aysala verdi. İkili arasındaki görüşmenin ardından Galatasaray Başkanı Play-Offun oynanmayacağı yolunda söz aldığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Vakıf üyeleri, yayıncı kuruluşun sözleşmesinin uzatılması için ortak hareket etme ve Rekabet Kuruluna gitme kararı aldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim