IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

REAL MADRİD Ronaldo İLE BARCELONAYI EZDİ GEÇTİREAL MADRİD Ronaldo İLE BARCELONAYI EZDİ GEÇTİ
Tarih : 22.04.2012 06:09  - Benzer Haberleri Göster

BARCELONA 1-2 REAL MADRİD

 

İspanya La Ligada şampiyonluk düğümünün çözüleceği El Clasicoda Real Madrid, Barcelonayı Nou Camp a 2-1 mağlup etti ve bitime 4 hafta kala puan farkını 7ye çıkardı. Madrid ekibine galibiyeti getiren goller, Khedira ve Ronaldodan geldi.

İspanya La Ligada şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçta Real Madrid, Barcelonayı Nou Camp a 2-1 mağlup etti ve bitime 4 hafta kala puan farkını 7ye çıkardı. Madrid ekibine galibiyeti getiren goller, Khedira ve Ronaldodan geldi.El Clasicoya iyi başlayan taraf Real Madrid oldu. Ön alanda yaptığı baskıyla Barcelonayı pas hatasına zorlayan eflatun-beyazlı ekip, ilk 15 dakikada Ronaldo ve Benzema ile rakip kaleyi yokladı. Yakaladığı kontra atak fırsatında etkili olmak isteyen Barcelona ise Alves ile gole yaklaştı ancak kaleci Casillas, çok iyi bir zamanlama ile çıktı ve topu, Brezilyalı oyuncunun ayaklarından söktü aldı

El Clasicoda dengeleri bozan gol, maçın 17. dakikasında geldi. Di Maria ın kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Pepe, Mascherano un üzerinden kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Valdesin parmaklarının ucundan dönen topu kontrol etmek isteyen Puyol, inanılmaz bir hata yaptı ve Sami Khedira ın dokunuşuyla Real Madrid, Nou Camp a 1-0 öne geçti.Barcelona, kalesinde gördüğü golün ardından çabuk toparlandı ve rakibi üzerinde ciddi bir baskı kurdu. Alışılmış pas temposunu yakalayan Katalanlar, 27inci dakikada gole çok yaklaştı. Messi in ara pasıyla savunmanın arkasına hareketlenen Xavi in karşı karşıya durumda vuruşunu son anda Casillas, kornere çeldi.

İlk yarının kalan dakikalarında da topu ayağında tutan Barcelona oldu. Real Madridin katı savunmasını aşmakta zorlanan Barça, Thiago ve Xavi ile uzaktan denediği pozisyonlarda da etkili olamadı ve İspanyada şampiyonluğun düğümünü çözecek olan maçın ilk yarısı, Real Madridin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.İkinci yarıya Barcelona daha iyi başladı. Genç oyuncu Tello, yakaladığı iki net fırsatı, istediği gibi kullanamadı ve Katalan ekibinin beraberlik şanslarını cömertçe harcadı.Tüm hatlarıyla savunmaya çekilen Real Madrid karşısında gol pozisyonu üretmekte zorlanan ev sahibi Barcelona, 65. dakikaya kadar en etkili pozisyonunu, Xavi in uzaktan denediği şutla yakaladı. Ancak Xavi in oyundan çıkıp, Alexis Sanchezin girmesiyle, Barcelona ın oyun temposu da değişti.

70inci dakikada Messi in başlattığı ve Iniesta ın sürüklediği atakta, sol çaprazdan Tello un vuruşu kaleci Casillas an döndü. Dönen topu Adriano kaleye gönderdi. Orada topla buluşan Alexis Sanchez, zor da olsa topu ağlara göndermeyi başardı ve El Clasicoya 1-1lik dengeyi getirdi.

Fakat Barça ın beraberlik sevinci sadece 3 dakika sürdü. Mesut Özilin muhteşem pasıyla Barcelona savunmasının arkasına sarkan Cristiano Ronaldo, Valdesin yanından gol vuruşunu yaptı ve Real Madridi maçta ikinci kez öne geçirdi ve skoru 2-1e getirdi.Golden sonra oyun konsantrasyonunu da kaybeden Barcelona, beraberlik için istediği hücum organizasyonlarını üretmekte zorlandı. Buna karşılık, savunmada kaptığı kaptığı toplarla kontra atağa iyi çıkan Real Madrid, zaman zaman 3. gole de yaklaştı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Real Madrid, Nou Camp an 3 puanla ayrılmayı başardı.Son 3 sezonun şampiyonu Barcelona karşısında çok önemli bir galibiyet alan Eflatun-beyazlı ekip, bitime 4 hafta kala puanını 87ye çıkardı ve Barça ile arasındaki puan farkını da 7 oldu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim