IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Türk Kalp Vakfı Koşusunu PRINCESS ZAHRA kazandıTürk Kalp Vakfı Koşusunu PRINCESS ZAHRA kazandı
Tarih : 21.04.2012 06:19  - Benzer Haberleri Göster

İstanbul Veliefendi Hipodromu da 20 Nisan Cuma günü düzenlenen Türk Kalp Vakfı Koşusu da potoyu önde geçen, geçtiğimiz yıl da bu kupayı müzesine götüren V. Hakan Keleşin PRINCESS ZAHRA (Oratorio - Dablana) isimli safkanı oldu. Jokey Halis Karataş ile start alan safkanın koşuyu bitiriş derecesi 1.57.36 oldu.

4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz kısraklarının katıldığı çim pistteki 1900 metre mesafeli koşuyu (KV - 6 / D) LILY OF THE VALLEY ikinci, TONYA üçüncü ve LADIES FIRST de dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 44.000 TL olan koşunun farkları boyun - 4 boy - baş şeklinde gerçekleşti.

 

HANGİSİYENER YORUM: HANGİSYENER ekibi olarak  PRINCESS ZAHRA  nın koşu içerisinde  LILY OF THE VALLEY tarafından çok zorlandığını gördük ,nerdeyse koşuyu bile kazanamıyacaktı, YARIŞ 1.57.36 TAMAMALANMIŞ SON 800 İSE 800:0.47.61   ÖZELLİKLE 4y d k LILY OF THE VALLEY tarafından çok başarılı bir yarış bu tay ilerleyen zamanlarda mükemmel bir hale geleceğini düşünüyor,iki safkanada başarılar diliyoruz,PRINCESS ZAHRA nın yetiştiricisi ve yetkililerinide kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim