IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DİARRA İÇİN CİMBOM FENER KAPIŞMASIDİARRA İÇİN CİMBOM FENER KAPIŞMASI
Tarih : 19.04.2012 10:16  - Benzer Haberleri Göster

F.Bahçeli bir yetkili oyuncunun menajeri Williams’ın kendilerine “Galatasaray da Diarra’yı istiyor. Hatta senelik 6 milyon Euro teklif etti” dediğini söyleyerek, “Biz böyle bir parayı veremeyiz” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe in transfer etmek istediği Real Madridin yıldızı Lassana Diarra için Galatasarayın da devreye girdiği iddia edildi.

PSG de istiyor

Hatta ve hatta önceki gün R.Madridin patronu Mourinho bile “Las PSGye de gidebilir, Türkiyeye de” diyerek bu transferin gündemde olduğunu da dile getirdi. Tüm gelişmeler iyiye doğru giderken Fenerbahçeli bir yetkili, söyledikleriyle bu transferde çok terleyeceklerini gösterdi.

Fenerbahçeli yetkili, “Futbolcunun menajeri John Williams G.Sarayın Diarrayı istediğini bize iletti. Transfere onlar da dahil olmuşlar. Ve teklifleri de yıllık 6 milyon Euro. Çok yüksek bir rakam. Biz böyle bir parayı veremeyiz” diyerek transferde istemedikleri bir gelişme olduğunu bildirdi. Bakalım bundan sonraki süreçte neler olacak.

Mourinho Türkiyeyi bu yüzden mi söyledi?

Bilindiği gibi dünkü manşetimizde Jose Mourinho un Bayern maçının öncesinde düzenlediği basın toplantısında sarfettiği sözlere yer vermiştik. Real Madridin Portekizli hocası, “Las izin gününde isterse Parise isterse Türkiyeye gider. Onu kadromda düşünüyorum ama karar onun. PSG in ona 6 milyon Euro teklif ettiğini biliyorum. Türkiyeyle ilgili bilgim yok ama Las Parise de gidebilir, Türkiyeye de” demişti..

Biz bu Türkiyeyi doğal olarak Fenerbahçe olarak yorumlamıştık. Fakat Fenerbahçeli yetkilinin söylediklerinden sonra Mourinho un neden Türkiye dediği daha net ortaya çıkıyor.

Lassanayı Ali Dürüste sorduk

“Biz geçen sene Diarrayı istemiştik. Şartlarını biliyoruz. 5 milyon Eurodan 4 yıllık sözleşme ister ve 7-8 milyon Euro bonservisi var. Bu maliyet bizim ilgi alanımıza girmez.”

Lassana transferini bu kadar irdelemişken, konuyu Galatasaray yönetimine sormamak olmazdı. Bu yüzden 2. başkan Ali Dürüstün telefonun çevirdik ve F.Bahçe cephesinden aldığımız bilgileri ona sorduk: “Diarra ile geçen sene(sezon başı) ilgilenmiştik. Futbolcunun Türkiyeye gelme şartlarını gayet iyi biliyoruz.

Bir kere şu kesin. 5 milyon Eurodan 4 yıllık sözleşme ister ve 7-8 milyon Euro da bonservisi var. Menajerle falan 30 milyon Euroluk bir pakettir Lassana transferi. Ve böyle bir maliyet bizim ilgi alanımıza girmez. Biz İnşallah şampiyon olduktan sonra takımın eksiklerini bakacağız.”

Yoksa bir menajer oyunu mu?

Ali Dürüstün söylediklerine göre Galatasaray, Diarra transferinde yok.. Eğer durum böyleyse o zaman akıllara tek bir durum geliyor o da menajeri John Willamsın fiyat yükseltme taktiği yaptığı. F.Bahçe in istenilen rakama gelmesi için hangi kulubün adını ortaya atarsınız? Tabii ki Galatasaray!


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim