IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BU RAPOR BEŞİKTAŞIN CANINI YAKACAKBU RAPOR BEŞİKTAŞIN CANINI YAKACAK
Tarih : 18.04.2012 07:35  - Benzer Haberleri Göster

BU RAPAOR BEŞİKTAŞIN CANINI YAKAR

 

Bu rapor can yakar!

 

Maçın gözlemcisi Serdar Çakırın, Futbolcuların can güvenliği tehlikeye girdi yazdığı ve Beşiktaşa çok ağır cezaların geleceği öğrenildi

Beşiktaşın önceki gün sahasında oynadığı Galatasaray maçında yaşanan tribün olayları, Siyah-Beyazlı kulübün başını fena ağrıtacak. Derbi karşılaşmasının gözlemcisi Serdar Çakırın yazdığı raporun ardından Beşiktaşa çok yüklü cezaların verilmesi bekleniyor.

CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKESİ
Derbi karşılaşmasında sahaya 4 kişinin girmesi, bir taraftarın Galatasaraylı Eboueyi kovalaması, atılan yabancı maddeler ve edilen küfürlerle gerilen ortamın Beşiktaşa pahalıya mal olması bekleniyor. Sahaya atılan yabancı maddeleri, taraftarların sahaya girmesini, edilen küfürleri raporuna tek tek yazan maçın gözlemcisi Serdar Çakırın raporunda yer alan bir ifadenin Siyah-Beyazlıların canını çok yakacağı tahmin ediliyor. Çakırın, yaşananlar üzerine raporuna, Futbolcuların sahada can güvenliği tehlikeye girdi diye yazdığı ve bunun Beşiktaşa ağır yaptırımlara mal olacağı öğrenildi.

EN AZ 3 MAÇ
Çakırın raporu doğrultusunda karar vermesi beklenen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu un Siyah-Beyazlılara en az 3 maç saha kapatma cezası kesmesi bekleniyor. Buna göre, Beşiktaşın Süper Finalde kendi sahasında yapacağı Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını seyircisinden yoksun oynaması gündeme geliyor. Disiplin Kurulu un yaşanan istenmeyen olaylar sonrasında Siyah- Beyazlı kulübe çok yüklü bir miktarda para cezası keseceği de sızan haberler arasında yer alıyor.

KARTAL BU SEZON ÇOK GERGİN
Gatasaray maçında taraftarın gerginliğiyle gündeme gelen Beşiktaş a bu sezon oyuncuların da gerginliği dikkatlerden kaçmıyor. Derbide kırmızı kart gören Hilbertle birlikte ligin normal sezonu da dahil bu sezon takımda kart gören oyuncu sayısı 10a ulaştı. Beşiktaş a daha 1 hafta önce Almeida ile Egemen Korkmaz da kırmızı kart görmüştü.

METİN TEKİN
Hakemler son derece yetirsizdi
Derbinin orta hakemi Hüseyin Göçek ve yardımcılarının bu maça son derece yetersiz kaldıklarını söylemek abartı olmaz.

ERMAN TOROĞLU
Türk futbolu adına yazıklar olsun
Derbide yaşanılanlar, tesadüfen değil. Futbolumuzdaki pislikleri halı altına süpürmeye çalışırsak bunları daha çok izleriz.

SERGEN YALÇIN
Hüseyin Göçek maça hafif kaldı
Göçekin ofsaytta yapacağı bir şey yoktu. Hata yan hakemde. Ancak, diğer kararları yerinde değildi. Derbiye hafif kaldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim