IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BARCA MESSİ İLE GÜZELBARCA MESSİ İLE GÜZEL
Tarih : 15.04.2012 06:22  - Benzer Haberleri Göster

Levante 1 - 2 Barcelona

Ligada gelecek hafta lider Real Madridi El Clasicoda konuk edecek olan Barcelona; geriye düştüğü Levante karşısında Arjantinli yıldızı Messi ile kazandı, peş peşe 11 galibiyetini aldı..
Levante [1 - 2] Barcelona
23 [1 - 0] J.J. Barkero (Penaltı)
64 [1 - 1] L. Messi
72 [1 - 2] L. Messi (Penaltı)

Levante
Munua; Pedro Lopez, Ballesteros, Cabral, Juanfran; Xavi Torres, Iborra; Valdo, Barkero, Botelho; Kone

Barcelona
Valdes; Puyol, Mascherano, Adriano; Busquets, Thiago, Xavi, Fabregas; Pedro, Messi, Alexis Sanchez

La Ligada gelecek hafta lider Real Madridi El Clasicoda konuk edecek olan Barcelona, Şampiyonlar Ligi bileti peşindeki Levanteye 34. haftada konuk oldu.

Maçın hemen başında oyunun hakimiyetini eline alan Barcelona, çok adamla kapanan rakibi karşısında gol bulamazken, 23. dakikada geriye düştü. Valdesin yumrukladığı top ceza sahası içinde Koneye düştü. Golcü oyuncunun kaleye gönderdiği topa Busquets eliyle müdahale etti ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Barkero, soğukkanlı bir vuruşla topu ağlara yolladı.

Yediği golün ardından beraberlik golü için yüklenen Katalan devi, kademeli bir savunma anlayışı ile kalesini savunan Valencia ekibi karşısında istediği pozisyonlara giremedi ve soyunma odasına 1-0lık skorla geride gitti.

Mücadelenin 51. dakikasında Levante 2. golden oldu. Barça savunmasını 2ye 1 yakalayan Valencia ekibinde topla ceza sahasına giren Kone in boş pozisyondaki Barkeroya aktarmak istediği meşin yuvarlağı son anda Puyol kesti.

Barcelona aradığı golü 64 e buldu. Kapalı savunma arasında küçük bir alan bulan Messi, yaptığı şık vuruşla topu köşeden ağlara yolladı ve skor 1-1 oldu. Arjantinli yıldız ligdeki 40. golüne imza attı.

72. dakikada bu kez Katalan devi penaltı kazandı. Cuenca ile Botelho arasında yaşanan mücadelede sonrasında maçın orta hakemi Texeira Vitienes, oyunu devam ettirdi ancak yardımcı hakem, Vitienesi uyararak pozisyonun penaltı olduğunu işaret etti ve Vitienes beyaz noktayı gösterdi. Tartışmalı karara Levanteli oyuncular yoğun bir biçimde itiraz ederken, atışı kullanan Messi kaleciyi terse yatırdı. Takımını 2-1 öne geçiren Arjantinli yıldız ligdeki gol sayısını 41 yaptı .


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim