IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TOTTENHAM MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ TAN AÇIKLAMATOTTENHAM MAÇI ÖNCESİ BEŞİKTAŞ TAN AÇIKLAMA
Tarih : 11.12.2014 07:59  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Tottenham maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hırvat teknik adam, sakatların ve zor maç fikstürünün sorulması üzerine ilginç bir yanıt verdi.,Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, Tottenham maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Sakatların kendilerini zorlayacağını ancak bu konuda yapacakları bir şey olmadığını belirten Bilic "Sorunlar var diye bazılarımız birinci bazılarımız da ikinci köprüye gidip kendimizi mi atalım?" dedi. 

İşte Bilic'in açıklamaları

"HEDEFİMİZ GRUP LİDERLİĞİ

Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takım içersinde iyi bir atmosfer var. Bunu oluşturmanın yolu da antrenmanlarda yarattığımız ortam. Biz bunu başardık. Gerçekten zor bir sınav. Gruptan çıkmayı garantilemiş iki takımın maçı olmasına rağmen zor maç... Haftasonu zor bir deplasmana gideceğiz. Sakatlarımız var ve dikkatli olmamız lazım. En iyi antrenman her zaman maçtır. Bizim amacımız grubu lider bitirmek...

Olumsuz bir atmosfer diyemeyiz. Çünkü kulüp içinde böyle bir durum yok. Ancak stat atmosferi maalesef bu şekilde. Konya'daki gibi bir maç olmayacağı kesin. Ama rakibimiz de Tottenham. Bu bir motivasyon oluşturacaktır.

"TRABZONSPOR BİZDEN BİR GÜN SONRA OYNUYOR"

Lig maçımızı neden Pazartesi değil de Pazar günü oynadığımızı anlayamıyorum. Bu daha önce de başımıza geldi. Çok oyuncumuzdan eksik olacağız Antep'te... Ancak sorunlar var diye bir kısmımız birinci köprüye, bir kısmımız da ikinci köprüye gidip kendimizi atacak değiliz. Ben oyuncularımızın çok da yorgun olduklarını düşünmüyorum. Evet, maç takvimimiz yoğun ama biz altından kalkıyoruz. Sarıyer maçı bizim için çok iyi antrenman oldu. O maçın ardından Trabzonspor maçında iyi bir oyun sergiledik. Sonuç olarak maç oynamak, rotasyona gitmeyip bazen bu maç trafiğine alışmak da bize yararlı olabilir.

Biz oynadıkça gelişim sağlıyoruz. 90 dakika boyunca planımıza sadık kalmaya çalışıyoruz. Ancak bazı rakiplerimiz bu planı uygulamamızı zorlaştırıyor. Tabii ki iniş çıkışlar olacaktır. Uzun süredir sağlam bir takım gibi oynuyoruz. Bu seviyeyi her maçta yüksek seviyede tutabilmek şu anki tek amacımız. 

"ELİMİZDE SADECE CENK VE FURKAN KALDI"

Trabzonspor maçı öncesi 3 sağlam forvetimiz vardı ancak şimdi Cenk ve Furkan seçeneğimiz var. Furkan genç bir oyuncu. Cenk ise iyi oynadı. Güzel bir gol attı. 3 gündür her gün Mustafa pektemek'in yanındayım. Yakın bir zamanda olmasa da, uzun sürmyecek bir dönemde bizimle birlikte olacak. Sakatlanan oyuncular ne kadar erken dönerse bizim için iyi ancak acele etmemeliyiz. Bu acele, sakatlıkları uzatabilir onun için dikkatli olacağız. Çünkü 24 Ocak'a kadar oynayacağımız çok zorlu maçlarımız var.

KAYNAK:MYNET


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim