IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

NEDE OLSA BARCELONANEDE OLSA BARCELONA
Tarih : 10.10.2014 11:59  - Benzer Haberleri Göster
Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, geride kalan 9 maçta dörtlü defans hattında yaptığı değişik rotasyonlarla otoriteleri şaşırttı.
La Liga'da geride kalan 7 haftada hiç gol yemeyerek rekor kran Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde de iki maça çıkmış ve sadece PSG'ye 3-2 kaybettiği maçta fileleri havalanmıştı.

Barcelona'daki ilk sezonuna oldukça başarılı bir giriş yapan genç teknik adam Luis Enrique ise, geri dörtlüdeki oyuncu tercihleriyle hiç de alışık olunmayan bir başarı sağladı.

Oynanan 9 maçta tam 7 kez defans hattında değişiklik yapan Luis Enrique, sadece 3 maçta Daniel Alves, Mascherano, Mathieu ve Jordi Alba'ya aynı anda forma şansı verdi.

Diğer 6 maçta ise hep geri dörtlüde değişik isimleri görevlendiren Barcelona teknik patronu, Montoya, Pique, Marc Bartra, Douglas ve Adriano'yu da kullanarak tam anlamıyla rotasyon şampiyonu oldu.

Valencia'dan transfer edilen Fransız defans oyuncusu Jeremy Mathieu ve Brezilyalı yıldız Dani Alves 7 maçta forma giyip defans hattında en çok forma şansı bulan isimler olurken, İspanyol sol bek Jordi Alba ise 6 maçta sahaya çıktı.

Luis Enrique, daha önce yaptığı açıklamalarda sürekli olarak aynı ilk 11'i kullanan tipte bir teknik adam olmadığını birçok kez söyleyerek, rotasyon yapmayı sevdiğini dile getirmişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim