IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BASEL DE YAKIN DÖNEMİ BİTTİBASEL DE YAKIN DÖNEMİ BİTTİ
Tarih : 18.05.2014 06:30  - Benzer Haberleri Göster
İsviçre Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Basel ile teknik direktör Murat Yakın'ın yollarının ayrıldığı bildirildi.

Basel'in internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim ile sözleşmesi sezon sonunda dolan Yakın'ın masaya oturduğu belirtildi.

Açıklamada, görüşmeler sonunda Yakın ile yönetimin karşılıklı olarak yolları ayrılmasına karar verdikleri duyuruldu.

Karara ilişkin 19 Mayıs Pazartesi günü basın toplantısı düzenleneceği bildirilen açıklamada,Basel'in Yakın'a yürekten teşekkür ettiği ve Yakın'ın kulüp tarihinde derin bir iz bıraktığı kaydedildi.

Açıklamada, Yakın'ın yerine kimin geçeceğinin ise henüz belirlenmediği belirtildi.

İsviçre Süper Ligi'nde 69 puanla en yakın takipçisinin 4 puan önünde son hafta öncesinde ligi lider tamamlamayı garantileyen Basel, yarın son maçında ligde son sırada yer alan Lozan ile karşılaşacak.

Yakın, 2012 yılında Basel'in başına geçti ve 2012-2013 ile 2013-2014 sezonlarında İsviçre lig şampiyonluğunu kazandı. Takımını Avrupa'da da başarılara taşıyan Yakın ile Basel, 2012-2013 sezonunda UEFA Avrupa Ligi yarı finali ve 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalini oynadı.

Avrupa'daki başka kulüplerde çalışmak istediği belirtilen Yakın'a, kış sezonunda Lazio, Sunderland ve Hanover'dan teklifler gelmişti.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim