IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

LİGDEN DÜŞEN İKİ TAKIM BELLİ OLDULİGDEN DÜŞEN İKİ TAKIM BELLİ OLDU
Tarih : 07.05.2014 02:39  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig'de biten karşılaşmalar sonrasında Antalya ve Kayseri şehirleri için kötü haberler geldi. MP Antalyaspor ve Kayserispor 32. hafta sonunda Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen ilk iki takım oldu. Ligden düşecek üçüncü takım ise önümüzdeki iki hafta oynanacak maçlar sonunda Elazığspor, Gaziantepspor, K.Erciyesspor, T.Konyaspor ve Ç.Rizespor takımlarından biri olacak.

Haftaya başlarken en kritik mücadeleye Antalya'nın ev sahipliği yapacağı ve 17. sıradaki Akedeniz temsilcisinin evinde ağırlayacağı Elazığspor karşısında mutlak galibiyete ihtiyaç duyduğu görülüyordu. Antalyaspor'un bir basamak üzerinde bulunan Elazığspor ise rakibiyle aynı kaderi paylaşıyor ve mutlak galibiyete ihtiyaç duyuyordu. 30. dakikada Diarra ilk golü atarak Antalyaspor'u umutlandırsa da 55 ve 60 arasında sahneye çıkan 'şımarık çocuk' Batuhan attığı 2 golle Elazığspor'u dipten çekip alırken Antalya'yı bir alt lige itti.  

Sezonun neredeyse ilk haftalarından beri alt sıralardan kurtulamayan Kayserispor ise mucizeyi gerçekleştiremedi ve küme düşüşünü 32. haftada Eskişehir'de resmileştirdi. Sarı kırmzılı ekip 4-1 galip geldiği karşılaşma sonunda 3 puanı hanesine yazdırsa da kalan 2 hafta da 36 puanlı ERrciyesspor ve Gaziantepspor'u matematiksel olarak yakalama imkanı kalmadığı için PTT 1. Lig'in yolunu tutan bir diğer takım oldu.


3. YOLCU İÇİN 5 ADAY VAR

spor toto süper lig'den düşecek üçüncü takım ise kalan 2 haftada 5 takımın alacağı sonuçlarla belirlenecek. Bu 5 takım ise 34 puanlı Elazığspor, 36 puanlı K.Erciyesspor ve Gaziantepspor ile 38 puanlı Konyaspor. Yarın kendi evinde Sivasspor'u ağırlayacak olan Ç.Rizespor'un ise 37 puanı bulunuyor.  


ANTALYA'DA TARAFTAR TEPKİSİ
MP Antalyaspor sahasında Elazığspor 2-1 mağlup olarak küme düşmesi tribünlerdeki taraftarların tepkisine neden oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar maç sonunda takımı, teknik ekibi ve yönetimi protsto ederken bazılarının da sahaya girmeye çalıştığı görüldü. Bu taraftarlara yine kendi arkadaşları ve stadyumdaki güvenlik görevlileri engel oldu.

Maç son düdüğüyle beraber oldukları yere yığılan Antalyasporlu oyuncusuların ise hayli üzgün oldukları bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 

KAYNAK:HÜRRİYET


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim