IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞ MI? FENERBAHÇE Mİ? HANGİSİYENER.?BEŞİKTAŞ MI? FENERBAHÇE Mİ? HANGİSİYENER.?
Tarih : 17.04.2014 03:58  - Benzer Haberleri Göster
Beşiktaş ve Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'de 20 Nisan Pazar günü oynayacakları derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

-BEŞİKTAŞ-

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleşen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların, açma germe hareketlerinin ardından 5'e 2 çalışması yaptığı bildirildi. Beşiktaşlı oyuncuların, dar alanda kontrol pas ve oyun kurma çalışmaları sonrası tam sahada yaptıkları taktik maçla antrenmanı tamamladığı kaydedildi.

Çalışmaya tedavi olan Manuel Fernandes ve Ersan Adem Gülüm ile bireysel çalışan Ömer Şişmanoğlu, Tomas Sivok, Atiba Hutchinson, Filip Holosko'nun yanı sıra kasıklarında ağrısı bulunan Muhammed Demirci'nin katılmadığı ifade edildi. Belindeki ağrılar nedeniyle dünkü idmanda yer almayan kaleci Tolga Zengin'in ise takımla çalıştığı belirtildi.

A2 Takımı'ndan Fevzi Can Bozkuş ve Ömer Faruk Kaya'nın da bugünkü idmanda yer aldığı kaydedildi.

BeşiktaşFenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın sabah basına kapalı gerçekleştireceği idmanla devam edecek.

-FENERBAHÇE-

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında, 20 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak lider Fenerbahçe, derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde büyük bölümü basına açık antrenmanda, futbolcular ısınmanın ardından pas ve top kapma çalışmaları gerçekleştirdi. Basına kapalı son bölümde ise oyuncuların taktik ağırlıklı çift kale maç oynadığı belirtildi.

Ersun Yanal'dan izin alıp eşiyle Belçika'ya gittiği için dünkü antrenmanda yer alamayan kaleci Volkan Demirel, bugünkü antrenmana katıldı.

Antrenmanda, tedavilerine devam edilen Egemen Korkmaz'ın yanı sıra sol ayak bileğinde kısmi yırtık bulunan ve yaklaşık 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Webo yer almadı. Arka adalesinde sertleşme olan Caner Erkin'e, fizyoterapist eşliğinde ayrı bir program uygulanırken, Gökhan Gönül de takımdan ayrı çalıştı.

Bu arada, sarı-lacivertli futbolcular antrenman öncesi Hayriye Kemal Kusun Özel Uygulama Okulu'ndan gelen engelli öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaptan Emre Belözoğlu'nunBeşiktaş eşofmanı giymiş engelli bir genç ile yakından ilgilenmesi ve hafta sonu oynanacak derbi maç öncesi bu gencin takımına başarı dileğinde bulunması dikkati çekti.

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim