IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ARENADA ASLAN KÜKREDİARENADA ASLAN KÜKREDİ
Tarih : 23.02.2014 07:16  - Benzer Haberleri Göster
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçı Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı golle Galatasaray 1-0 kazandı.
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maçın ilk yarısını sarı-kırmızılı takım 1-0 önde tamamladı.

Taraftarı önündeki karşılaşmaya tutuk başlayan Galatasaray, ilk bölümde orta sahada pas yapmakta zorlandı ve topu ileriye taşıyamadı. Ancak daha sonra mücadeleye ağırlığını koyarak oyunu rakip sahaya yıkan sarı-kırmızılı takım, hücumda istediği pozisyonları üretemezken, Dany'nin Veysel Sarı'ya yaptığı müdahale sonucunda penaltı kazandı. Galatasaray, Selçuk İnan'ın 39. dakikada penaltıdan attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Maça kontrollü başlayan Beşiktaş, ilk bölümde daha etkili göründü. Özellikle Veli Kavlak'ın organize ettiği ataklarda Almeida ile rakip kaleyi yoklayan siyah-beyazlı takım, 21. dakikada önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Rakibinin baskı kurmaya başladığı ikinci bölümde daha çok savunmada kalan Beşiktaş, 39. dakikada Selçuk İnan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düştü ve soyunma odasına bu skorla gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısında elde ettiği 1-0'lık skorla ikinci yarıya daha kontrollü başlayan Galatasaray, orta alanda rakibine basarak pozisyon bulmasını önlemeye çalıştı. Beşiktaş'ın ataklarını savunma ve Muslera ile iyi bir şekilde karşılayarak gole izin vermeyen sarı-kırmızılı takım, uzun paslarla ileride Drogba ve Burak Yılmaz'ı topla buluşturmaya çalıştı. Kalan sürede de üstünlüğünü sürdürmeyi başaran Galatasaray, derbiden 1-0 galip ayrılarak önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş, özellikle kanatlardan geliştirilen ataklarla sarı-kırmızılı kaleye gitmek istedi. Siyah-beyazlı takım, 47. dakikada Almeida ile girdiği önemli pozisyonda Muslera'yı geçemedi. Teknik direktör Slaven Bilic oyuna Fernandes ve Ömer Şişmanoğlu'nu dahil ederek hücumda baskıyı arttırmaya çalışsa da siyah-beyazlı takım, skoru değiştirmeyi başaramadı ve derbiden 1-0 yenik ayrıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim