IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HIRSIN BÖYLESİ,AZMİN BÖYLESİHIRSIN BÖYLESİ,AZMİN BÖYLESİ
Tarih : 06.02.2014 08:40  - Benzer Haberleri Göster
İspanya Kral Kupası yarı final ilk maçında Real Madrid, sahasına Atletico Madrid'i farklı yenmeyi başardı.
Ligde şampiyonluk yarışı içinde bulunan Real Madrid ve Atletico Madrid, kozlarını Santiago Bernabeu'da paylaştılar.

Maç başından sonuna kadar büyük bir sertlik ve tartışmalar içinde geçti. İki takım da konsantre olarak sahaya çıktılar. Real Madrid, yüklendiği ilk 20 dakika içinde aradığı golü de buldu. 17. dakikada kullanılan kornerin ardından rakip ceza alanı önünde topu alan Pepe, sert şutunda kaleyi düşündü. Insua'nın ayağına çarpan top da gol oldu ve Real Madrid 1-0 öne geçmeyi başardı.

Real Madrid, ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatmayı başardı.

SERTLİK VAR!

Karşılaşmanın ikinci yarısı da sertliklere ve tartışmalara sahne oldu. Özellikle Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa ile Arbeloa ve Pepe arasında yaşanan gerginlikler geceye damgasını vurdu.

57. dakikada top sol kanatta alan Di Maria, harika bir pasla ceza sahasına koşu yapan Jese'yi gördü. Topa düzgün dokunan Jese, kaleciyi mağlup ederek skoru 2-0 yapmayı başardı. 61. dakikada Arda Turan, oyundan çıkarak yerini Adrian'a bıraktı.

70. dakikada Atletico Madrid'den Godin'in kafa vuruşunu Modric çizgiden çıkartmayı başardı. 73. dakikaya gelindiğinde ise Di Maria'nın golü geldi. Gecenin yıldızı olan Di Maria, ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, top Miranda'nın da ayağına çarptı ve yön değiştirerek ağlarla buluştu.

90 dakikanın sonunda Real Madrid, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı ve Vicente Calderon'daki rövanş öncesinde büyük bir avantaj yakaladı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim