IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İŞTE DROGBANIN YENİ ADRESİİŞTE DROGBANIN YENİ ADRESİ
Tarih : 24.12.2013 12:22  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Didier Drogba önümüzdeki sezon için Marsilya ile anlaştı. Drogba duygusal bir de konuşma yaptı
Evet Drogba’nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor fakat Fildişili oyuncu henüz ne yapacağına karar vermiş değil. Yukarıda yazılanlar L’Equipe gazetesinin bir ürünü. Ünlü Fransız gazetesi, yeni yılda gerçekleşmesini istedikleri olayları eğlenceli bir dille kaleme alıp bir yazı dizisi oluşturmuş. Bunlardan biri de 2003-04 sezonunda Marsilya’yı UEFA Kupası finaline taşıyan Didier Drogba’nın tekrar Marsilya’ya dönmesi.

L’Equipe Drogba’nın ağzından da hayali bir yazı kaleme almış. İşte o yazından ön plana çıkanlar:

“Ara ara Marsilya formasıyla çıktığım maçların DVD’lerini izliyorum ve beni kral yapan bu şehri ne kadar özlediğimi hatırlıyorum. Londra, Shanghai ve İstanbul’dan sonra Marsilya ile iki senelik bir kontrat imzalayabileceğimi kim hayal edebilirdi? 2003-04 sezonunda yaşadığım hayalleri hiçbir paraya değişmem. Bu hayatta para elbette önemli ama şu ana kadar yeterince kazandığımı düşünüyorum. 2010 yılında Chelsea formasıyla Velodrome’a döndüğümde beni çok iyi karşılamışlardı. Tribünlerde “Evine hoş geldin Didier” pankartları asılıydı. Şimdi ise Marsilya formasıyla geri döndüm. Sanki hiçbir şey değişmemiş gibi.”

KAYNAK:MYNET.COM


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim