IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİMBOM İÇİN KABUS DEVAM EDİYORCİMBOM İÇİN KABUS DEVAM EDİYOR
Tarih : 11.11.2013 10:17  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Galatasaray, son yıllarda Kadıköy'de maç kazanamama geleneğini sürdürdü. 

Sarı-kırmızılı takım, derbi maçın oynandığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda rakibi karşısında son galibiyetini 1999 yılında aldı. 22 Aralık 1999 tarihinde yapılan lig maçını 2-1 kazanan Galatasaray, Fenerbahçe ile daha sonra Kadıköy'de oynadığı 3'ü Türkiye Kupası, 15'i de lig olmak üzere 18 resmi maçta galibiyete ulaşamadı.

"Cim Bom", bu süre içinde Kadıköy'deki beraberliklerinden 2'sini Türkiye Kupası maçlarında alırken, deplasmandaki son 15 lig maçından 12'sini yitirdi, sadece 3 maçta beraberlik alabildi.

İki takım arasında Kadıköy'deki son 18 resmi maçtan 13'ünü Fenerbahçe kazanırken, 5'i berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin bu süredeki 39 golüne, Galatasaray sadece 13 golle yanıt verebildi.

MANCINI DE BAŞARAMADI

Galatasaray'da Fatih Terim'den sonra göreve getirilen Roberto Mancini de Kadıköy'de takımını galibiyete ulaştıramadı.

Fenerbahçe'yi deplasmanda yaklaşık 14 yıldır yenemeyen Galatasaray, İtalyan teknik adam yönetiminde çıktığı ilk derbiden de eli boş döndü.

Kadıköy'de galibiyet göremeyen 4. Galatasaray Kulübü Başkanı olan Ünal Aysal'ın görev yaptığı sürede sarı-kırmızılı takım, rakibi ile deplasmanda oynadığı 4. maçında da 3 puan elde edemedi.

YİNE GOL YEDİLER

Galatasaray, İtalyan teknik adam Roberto Mancini yönetiminde çıktığı 8. maçında da kalesini gole kapatamadı.

Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe maçıyla birlikte Roberto Mancini idaresinde Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 5, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de yaptığı 3 maçta da gol yedi.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim