IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BARCELONA GÜLE OYNAYABARCELONA GÜLE OYNAYA
Tarih : 07.11.2013 11:37  - Benzer Haberleri Göster
Şampiyonlar Ligi'nin 4. haftasında Barça, sahasında Milan ile karşılaştı.

Maça daha iyi bir başlangıç yapan Barcelona, 11. dakikada ilk tehlikesini gerçekleştirdi. Messi, ceza alanında bekleyen Xavi'ye pasını gönderdi ancak bu oyuncunun şutunu Milan defansı engellemeyi başardı. 29. dakikada Abate, ceza alanında Neymar'ı düşürünce Barça penaltı kazandı ve topun başına geçen Messi takımını 1-0 öne geçirmayi başardı.

35. dakikada Montolivo'nun çok tehlikei şutu az farkla dışarıya gitti. 39. dakikada Xavi'nin ortasında penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Sergio Busquets, takımını Milan karşısında 2-0 öne geçirmeyi başardı. 45. dakikada Pique, topu kendi ağlarına gönderdi ve Milan umutlandı.

İkinci yarıda Barça, oyunun kontrolünü büüyk bölümde elinde tutmayı başardı. 50. dakikada ceza sahasına giren Balotelli, harika bir şut attı ancak kaleci sağa yönelen topu aynı güzellikte kurtarmayı başardı. 64. dakikada Kaka, Milan adına iyi bir fırsatı değerlendiremedi. Bu oyuncunun plasesi, müsait pozisyonda auta çıktı. 74. dakikada Alexis'in sağa doğru çektiği şutu kaleci güzel bir kurtarışla çelmeyi başardı. 83. dakikada Messi, skoru 3-1 yaparak takımını rahatlattı.

Son bölüme kadar skoru koruyan Barcelona, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim