IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GALATASARAY CUMA SENDROMUNU YENDİGALATASARAY CUMA SENDROMUNU YENDİ
Tarih : 02.11.2013 06:54  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray cuma sendromuna Torku Konyaspor'u sahasında 2-1 yenerek sonlandırdı.

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında sahasında Torku Konyaspor'u konuk eden Galatasaray, yenik duruma düştüğü maçta rakibini 2-1'lik skorla mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Kopenhag maçı öncesi moral depoladı.

Sarı-kırmızılı takımda geçtiğimiz hafta Kayserispor maçını tamamlayamayan Wesley Sneijder, bu kez da sağ arka adelesinden sakatlanarak 7. dakikada yerini Emre Çolak'a bırakırken, kaleci Fernando Muslera da ayak parmağından hafif bir sakatlık geçirdi.

Muslera şoke etti

Karşılaşmanın ilk yarısında Torku Konyaspor özellikle ön alanda yaptığı presle Galatasaray'a kolay oyun kurma fırsatı vermezken, önemli fırsatlar da yakaladı. Sarı-kırmızılı takım ise pozisyon üretmekte bir hayli zorlandı.

Galatasaray'da 6. dakikadaki bir pozisyonda topa vurmak isterken ıskalayan Wesley Sneijder sakatlanınca yerini Emre Çolak'a bıraktı.

8. dakikada Muslera'nın kısa düşen vuruşunda Mehmet Güven araya girdi ve pasını bekletmeden Gekas'a aktardı. Ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Gekas'ın şutunda top az farkla yandan auta gitti.

16'da bu kez Chedjou'nun geri pasında topu alan Muslera, sol ayağıyla topu uzaklaştırmak istedi ama bu top Gekas'a adeta pas oldu. Hızla ceza sahasına sokulan Yunan golcü, Muslera'nın kalesini terk ettiği pozisyonda sağındaki Ömer'i gördü. Ömer de boş kaleye topu göndermekte zorlanmadı: 0-1.

Drogba sahnede

19. dakikada Eboue'nin kazandırdığı topu alan Selçuk İnan, ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleyi yokladı ama top az farkla üstten auta gitti. 33'te Recep'in ara pasında savunmanın arkasına çok iyi sarkan Ömer, Muslera'yla karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu rakibinden kurtaramadı.

45+4'te ise sahneye Drogba çıktı. Sağ kanattan son çizgiye inen Umut'un arka direğe doğru yaptığı ortada yanındaki rakibine rağmen nefis bir kafa vuruşu yapan Fildişi Sahilli yıldız, ilk yarının sonucunu ilân etti: 1-1.

Burak işi bitirdi
 
Sarı-kırmızılı takım ikinci yarıya ise hızlı başladı. 48. dakikada sağ kanatta topla buluşan Drogba'nın ortasında Burak altıpas içersinde müsait durumda kafa vuruşunu yaptı ama top kaleci Itandje'da kaldı.

65. dakikada Drogba'nın golünü hazırlayan Umut'un yerine Aydın Yılmaz'ın oyuna dahil olması, maçın kırılma anlarından birisi oldu. Oyuna girdikten hemen iki dakika sonra, 67. dakikada sol kanatta topla buluşan Aydın, Burak'ın koşu yoluna harika bir pas gönderdi. Savunmanın arkasına iyi sarkan Burak, topu kaleci Itandje'dan kurtararak boş filelere gönderdi ve Galatasaray öne geçti: 2-1.

77'de Emre Çolak'ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda Chedjou kale önünde kafa vuruşunu yaptı ama top üst direkte patladı. Maçın geri kalan bölümlerinde ise gol sesi çıkmadı ve 90 dakika sonunda gülen taraf Galatasaray oldu.

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle puanını 19'a yükseltirken, Torku Konyaspor ise 10 puanda kaldı
KAYNAK:MAÇKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim