IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Dünya GIDA GÜNÜ KOŞUSU DOĞAN MAHMUT UNDünya GIDA GÜNÜ KOŞUSU DOĞAN MAHMUT UN
Tarih : 13.10.2013 07:17  - Benzer Haberleri Göster
Dünya Gıda Günü Koşusu’nu DOĞAN MAHMUT kazandı
 
12 Ekim Cumartesi günü 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda düzenlenen Dünya Gıda Günü Koşusu'nu (KV-7), Nusret Doğan’ın sahibi olduğu DOĞAN MAHMUT (Sri Pekan – Kanz Pride / Lion Cavern) isimli safkan kazandı. Jokey Deniz Yıldız ile start alan safkan, 1600 metre çim pistte 1.36.51'lik derece yaptı.
Bu koşuyla birlikte 22. yarışında 5. birinciliğini alan DOĞAN MAHMUT, son olarak 13 Haziran günü 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı çim pistte 2200 metre mesafeli Handikap-15 koşuyu kazanmayı başarmıştı.
3 yaşlı 9 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda diğer iki Sri Pekan temsilcisi BIOTIC (Sri Pekan-Nenagh/Barathea) ve ARZUMCAN (Sri Pekan-Kyloe Belle/Elusive Quality) ikinci ve üçüncü olurlarken, EZ SALVADOR (Sports Hero-My Ginetta/Nursultan) da dördüncü oldu.
Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşunun farkları 2 ½ Boy – Baş-1 ½ Boy şeklinde gerçekleşti.
 
Koşu sonrası Şeref tribününde yapılan törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Cehdi Advan’a plaketini, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Türkiye Temsilcisi Mustapha Sinaceur takdm etti. Törene ayrıca Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Oktay Serici de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim