IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TRABZONUMUZ 2.YARIDA YIKILDITRABZONUMUZ 2.YARIDA YIKILDI
Tarih : 04.10.2013 07:00  - Benzer Haberleri Göster

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ikinci grup maçında sahasında Lazio karşısında 3-1 öne geçmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı.

Trabzonspor, neredeyse baştan sona önde götürdüğü maçta Sergio Floccari'nin gollerine engel olamadı ve Lazio karşısında bir puana razı olmak zorunda kaldı.

PERDEYİ YUSUF AÇTI!

Trabzonspor'un genç yıldızı, Apollon Limassol maçının ardından Lazio maçında da ağları havalandırmayı başardı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibinde 12. dakikada Yusuf Erdoğan topla iyi bir koşu yaptı. Kaleci Marchetti ile karşı karşıya kalan Yusuf, topu ağlara yollamayı başardı ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi.

13. dakikada ise Lazio bu gole az kalsın erken bir cevap veriyordu ancak Onur Kıvrak kalesini doğru zamanda terk etti ve gol fırsatının oluşmasına izin vermedi.

21. dakikada sahneye bu kez Adrian Mierzejewski çıktı. Polonyalı ceza sahasının dışından çektiği sert şutla Marchetti'yi avladı ve skoru 2-0'a getirdi.

HENRIQUE SERİYE BAĞLADI!

29. dakikada ise Lazio sonunda bu gollere cevap vermeyi başardı. Ogenyi Onazi ile golü bulan Lazio farkı da bire indirdi. Konuk ekip 32. dakikada ise Hernanes ile az kalsın ikinci golü buluyordu ancak top direktendöndü.

34. dakikada ise Adrian'ın pasında topla buluşan Henrique topu ağlara yolladı ve farkı yeniden 2'ye çıkardı. Yıldız oyuncu bu sezon Avrupa'daki 8. golünü kaydetti!

Fırtına devreyi 3-1 önde kapattı

FLOCCARI İKİ DAKİKADA YIKTI

İkinci yarıya Lazio hızlı başladı ancak İtalyan ekibi bu tempoyu uzun süre koruyamadı.

Trabzonspor üst üste iki gol pozisyonuna daha girdi ancak 50. dakikada savunmada büyük bir boşluk yakalayan Lazio az kalsın farkı yeniden bire indiriyordu. Hernanes'in bomboş pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda Onur Kıvrak başarılı bir kurtarış yaptı.

56. dakikada Onur Kıvrak kalesini hatalı terk etti. Candereva ile çarpışan Onur bir penaltıya sebep verebilirdi, ancak hakem korneri işaret etti.

Karşılaşmanın 60. dakikasında ise Onur Kıvrak üst üste yaptığı kurtarışlarla adeta şov yaptı.

Maçı bu dakikalarda kontrolüne alan Trabzonspor, 80'li dakikalarda ise yeniden Lazio ataklarına teslim oldu.

Oyuna 61. dakikada dahil olan Sergio Floccari önce 84. dakikada ardından da 85. dakikada attığı gollerle skora dengeyi getirdi.

Fırtına maçın geri kalanında 4. gol için çabalasa da skor üretemedi ve altın bir fırsatı tepti

Bu beraberlikle iki takım da puanını 4'e çıkardı ve zirveyi paylaştı.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim