IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MISTER BARON ÇOK RAHATTIMISTER BARON ÇOK RAHATTI
Tarih : 03.10.2013 10:51  - Benzer Haberleri Göster

Günen Ökten Koşusu’nda kazanan MISTER BARON oldu

 İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda sağanak yağışlı bir günde gerçekleştirilen Günen Ökten Koşusu’nun galibi, Hakan S. Özcan’ın MISTER BARON (d.a. Divine Light – Hernando Kızı / HERNANDO) isimli atı oldu. Jokeyi Halis Karataş ile start alan safkan çim pistteki 2200 metre mesafeli koşusundan 2.21.74’lük bitiriş derecesiyle ayrıldı. Bugün kariyerindeki 21. startını yapan safkan sergilediği performansla birincilik sayısını 4’e çıkardı.
2 Ekim Çarşamba günü, 3 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarına mahsus olan koşuda ikinciliği ULTRAMARINE (Ultramar – Yenice / DYNAFORMER) elde ederken, BAŞKAN NEXIA (Strike The Gold – Turkish Delight / DOYOUN) üçüncü ve MYSTICAL STORM (Unaccounted For – Nağme / LOCKTON) isimli safkan da dördüncü olarak koşuyu tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşuda farklar 2,5 boy – 1,5 boy – baş şeklinde gerçekleşti.
 
Koşunun ardından şeref tribününde gerçekleştirilen törende koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas İlbey’e kupayı Samim Saner verdi. Kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kadaifçioğlu’nun yanı sıra Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Yasin Kadri Ekinci ile davetliler de katıldı.
 
GÜNEN ÖKTEN
Günen Ökten, 1925 yılında İstanbul’da doğdu. Galatasaray Lisesi ve TED Koleji’nde lise eğitimini tamamladı. 1950 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Avukatlık stajından sonra İstanbul Hazine Avukatlığı görevine başladı. 1967 yılında Amerika A.İ.D. bursunu kazanarak gittiği University of Pittsburg'ta iki yıl kaldı ve amme idaresi üzerine master yaptı. Fransızca ve İngilizce bilen Ökten, 1978 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeliği’ne seçildi. Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel Sekreterlik, Disiplin Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevinde bulunan Günen Ökten 2009 yılında vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim