IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

O BİR BAŞKA GÜZELO BİR BAŞKA GÜZEL
Tarih : 30.09.2013 07:37  - Benzer Haberleri Göster
Marmara Koşusu’nu EL CONQUERADOR kazandı
 
29 Eylül Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen Marmara Koşusu’nu (Açık–G3) Murat Kadaifçioğlu’nun EL CONQUERADOR (Okawango - Adhaaba / Dayjur) isimli tayı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı.
Çim pistte 1600 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya üç ve yukarı yaşlı 8 İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 110.000 TL olan koşuda ikinciliği SARILAR RUNNER (Okawango-Sarılar Güzeli/Mujtahid) elde ederken, TITLEHOLDER (Soviet Star-Mauras Guest/Be My Guest) üçüncü, FAST STARS LINE (Ajmera-Free Fighter/Mujtahid) da dördüncü oldu.
Kazanan EL CONQUERADOR için koşunun bitiriş derecesi 1.34.92 olurken, koşuda farklar 5 Boy - 1,5 Boy - 2 Boy şeklinde oluştu.
20 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı koşuyla yarış hayatına başlayan EL CONQUERADOR, kariyerinin 15. startında 5. galibiyetini elde etti. 3 yaşındaki al erkek tay, son olarak 8 Eylül günü aynı pist ve mesafede katıldığı Horse Racing Ireland Koşusu’nu (KV-9) jokey Gökhan Kocakaya ile kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim