IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ZLATAN  İBRAHİMOVİC YERİNDEN MEMNUN ,FLAŞ HABERZLATAN İBRAHİMOVİC YERİNDEN MEMNUN ,FLAŞ HABER
Tarih : 25.09.2013 08:28  - Benzer Haberleri Göster

Fransa'ya da damgasını vuran İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, belki de kariyerinin son sözleşmesini imzaladı.

Paris SG kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 32 yaşındaki futbolcunun 2015'e kadar devam eden mevcut kontratını 2016'ya kadar uzattığı bildirildi.
 
İsveçli yıldız yaptığı açıklamada, "Avrupa'da şu anda Paris Saint-Germain'dan daha hırslı ve istekli bir kulüp göremiyorum. PSG'nin son kulübüm olmasını diliyorum. Kulübüm de benim gibi düşünüyor: 'Hiçbir rüya yeteri kadar büyük olamaz..."

PSG kulübü başkanı Nasser Al-Khelaifi ise yaptığı açıklamada, "Dünyanın en iyi futbolcularından biri olan Zlatan Ibrahimovic, kulübümüzde uzun ve kalıcı bir miras bırakma arzusunda. Buraya imzasını kazımak istiyor. Hep birlikte kulübümüzü Avrupa'nın zirvesine çıkarmak istiyoruz" dedi.
 
2012-2013'te 19 yıl sonra Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşarak büyük bir sevinç yaşayan Paris SG'de, Ibrahimovic kaydettiği 30 golle açık ara gol krallığına ulaşırken, şampiyonluğun da en büyük mimarı olmuştu.
 
Geçtiğimiz sezonun başında AC Milan'dan 23 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Paris SG renklerine bağlanan Ibrahimovic, Fransız ekipte toplamda ise 54 resmi maçta sahaya çıkarken, 37 gol atıp 17 de asist yaptı.
 
Ibrahimovic, 1989-1990 sezonunda Marseille formasıyla ligde 30 kez fileleri havalandıran Jean-Pierre Papin'den sonra Ligue 1'de tam 23 yıl sonra bir sezonda 30 gol barajına ulaşan ilk futbolcu olmuştu.

KAYNAK:MACKOLİK


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim