IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

İMPARATORUN  ASKERLERİ  UMUTLUİMPARATORUN ASKERLERİ UMUTLU
Tarih : 07.09.2013 07:26  - Benzer Haberleri Göster

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu’nda Andorra’yla karşılaştı. Ay Yıldızlılarımız 4 yıl aradan sonra Fatih Terim ile çıktığı ilk maçta Andorra'yı 5-0 gibi farklı bir skorla geçerek puanını 10'a çıkardı. Karşılaşmada Umut Bulut hat-trick yaparak geceye damgasını vurdu.
TÜRKİYE 5-0 ANDORRA

Stat: Kadir Has
Hakem: Sven Bindels

Türkiye: Volkan, Gökhan Gönül, Ömer Toprak, Semih Kaya, Caner Erkin, Mehmet Topal, Nuri Şahin (Olcay dk. 64), Gökhan Töre (Hakan Çalhanoğlu dk. 82), Arda Turan, Burak Yılmaz (Alper Potuk dk. 78), Umut Bulut
Teknik Direktör: Fatih Terim

Andorra: Ferran Pol, Cristian Martinez, Marc Vales, Emili Josep Garcia, Iidefons Lima, Marc Pujol, San Nicolas, Manel Ayala (Carlos Peppe dk. 80), Ivan Lorenzo (Marcio Vieira dk. 62), Semastian Gomes, Marc Garcia
Teknik Direktör: Koldo Alvarez de Eulate

Goller: Umut (dk. 35, 39 ve 68), Burak Yılmaz (dk. 63), Arda (90+3) (Türkiye)

Sarı Kartlar: San Nicolas, Ferran Pol, Iidefons Lima, Marc Vales (Andorra)

Notlar.. Notlar..

Türkiye A Milli Futbol Takımı 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu karşılaşmasında 90 yıllık tarihindeki 507'nci maçına çıktı.

Türkiye-Andorra arasında oynanan milli maçta polis ve özel güvenlik personeli geniş güvenlik önlemi aldı. Misafir takım ve milli takım kafilesi stadyuma polis eşliğinde getirilirken, saha dışında da geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaklaşık 2 bin polis, bin kadar da özel güvenlik mensubu saha içi ve dışında görev yaptı.

TARAFTARLAR MİLLİ MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan milli maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin büyük bölümü tamamen dolarken, maç öncesinde futbolcular tek tek isimleri tezahürat edilerek alkışlandı.

KAYSERİ'DE 4 YIL SONRA YENİDEN MİLLİ HEYECAN
Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda 4 yıl aradan sonra yeniden milli heyecan yaşandı. Mimarisi ve konforuyla Türkiye'nin en modern stadı özelliğini taşıyan Kadir Has Stadı, 40 bin kişilik kapasiteye sahip. Uluslararası maçlarda güvenlik nedeniyle kapasite 33 bine düşürülüyor. Azerbaycan'la oynanan özel maçla kapılarını Millî Takıma açan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı, ilk resmi millî maçta ise Estonya'ya ev sahipliği yaptı. Anadolu'nun gururu modern stat, dört yıl sonra bir kez daha ay-yıldızlıları ağırladı. Oynan her iki milli maçta da milli takımımızın yüzü gülerek stattan ayrılmıştı.

MİLİ TAKIMIN 507'NCİ SINAVI
A Milli Futbol Takımı 507'nci sınavında Andorra ile karşı karşıya geldi. 2014 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu karşılaşması 90 yıllık tarihindeki 507. maç oldu. Bugüne kadar oynanan 506 maçta milli takımımız 181 galibiyet, 120 beraberlik, 205 mağlubiyet aldı. 84 farklı ülkenin milli takımıyla karşı karşıya geldi. Oynanan maçlarda 655 gol attık, 756 golü kalemizde gördük.

KAYNAK:MYNET


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim