IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERBAHÇEDE BÜYÜK KRİZ VARFENERBAHÇEDE BÜYÜK KRİZ VAR
Tarih : 04.09.2013 03:05  - Benzer Haberleri Göster


Fenerbahçe'de büyük kriz var!

 Avrupa'dan iki yıl men kalacağı için ekonomik sıkıntıya giren F.Bahçe oyuncularına her ay 5 milyon Euro'yu aşan bir ödeme yapmak zorunda.
Avrupa'da transfer sezonunun bitmesiyle Fenerbahçe'deki kriz iyice kendini gösterdi. Sarı-lacivertlilerde yönetim, Avrupa'sız iki sezonda takımın yıllık 50 milyon Euro'yu aşan maliyetini nasıl karşılayacağını kara kara düşünmeye başladı. 5-2'lik Sivasspor galibiyeti taraftara umut aşılarken, sarı-lacivertliler ekonomi liginde sınıfta kaldı. Transfer sezonunda sadece bonservise 30 milyon Euro harcayan yönetim, maç başı ücretlerle birlikte 50 milyon Euro'yu aşan futbolcu maaşları konusunda çözüm yolu arıyor, ancak bulamıyor.
 
BAŞKAN 'GİDİN' DEDİ AMA...
 
Başkan Aziz Yıldırım, Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıkları günün akşamında Samandıra'ya giderek "Kulüpte para yok, isteyen gidebilir" dedi ancak hiçbir oyuncu yüksek maaşlar nedeniyle yerinden dahi kımıldamadı. Takımın en değerli isimleri Moussa Sow ve Raul Meireles'e kulübü tatmin edecek teklif dahi gelmedi.
 
STOCH&KRASIC'TEN ZARAR
 
Miroslav Stoch ve Milos Krasic gibi iki yıldız kullanılmadan gönderildi. Üstelik kiralanmalarına rağmen, Stoch'un ve Krasic'in yıllık ücretleri Fenerbahçe tarafından ödenmeye devam edecek. 2 milyon Euro maaşı olan Stoch için PAOK'tan 1 milyon, 2.3 milyon Euro maaşı olan Krasic için Bastia'dan 800 bin Euro kiralama bedeli alındı. Yani sadece zararın boyutu azaltıldı.
 
İKİSİ HARİÇ, HEPSİ SATILIK
 
Avrupa'da transfer dönemi kapanmasına rağmen, F.Bahçe, Rusya ve Katar'dan gelecek tekliflerin tamamına açık. Transfer için tanınmış menajerlere de talimat verildi. Emenike ve Alves dışındaki tüm yabancıların satılabileceği mesajı iletildi. Ama hem kulübü hem de oyuncuyu 'transfere' ikna edebilecek bir teklif gelmedi. Fenerbahçe, her ay oyuncularına 5 milyon Euro'yu aşan ödeme yapmak zorunda.
 
KADLEC'İ ÜLKESİNDE CAS'TILAR
 
Çek Milli Takımı için Prag'a giden Kadlec, röportaj taleplerinden bunaldı. Çek gazetecilerin, F.Bahçe'nin Avrupa'dan men edilmesiyle ilgili konuşmak istediği Kadlec'in bir hayli gerildiği ve "Konuşacak bir şey yok. Her şey ortada" dediği belirtildi.

KAYNAK:MYNET


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim