IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERİN GÖZDESİ İNTER YOLUNDAFENERİN GÖZDESİ İNTER YOLUNDA
Tarih : 12.04.2012 10:54  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe in transfer gözdeleri arasında yer aldığı iddia edilen Lassana Diarra için İtalya Serie A takımlarından Interin resmen devreye girdiği belirtildi. İtalyan medyasında yer alan arkasından İspanyol basınına da sıçrayan haberlere göre, Real Madridden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diarra ın talipleri arasında bazı Türk takımlarının yanı sıra İngiltere ve İtalyadan bazı takımlar yer alıyor.

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurabilmek adına şimdiden transfer çalışmalarına hız veren Inter, Fransız yıldızın menajeri John Williams ile bir araya geldi. Real Madrid ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Diarra ın transferi için söz kesen taraftarlar, topu Real Madrid cephesine attı.

Transfer için Real Madrid ile önümüzdeki hafta içerisinde bir görüşme gerçekleştirecek olan Diarra ın menajeri John Williams, Şu anda net bir gelişme yok. Daha önce de bunu dile getirdim, şimdi de söylemek zorundayım. Diarra ın Inter ya da başka bir takıma transferi tam anlamıyla Real Madridin insiyatinde olan bir durum. Real Madrid, Diarra ın transferine izin verirse biz de gerekli görüşme ve anlaşmaları ona göre yaparız dedi.

İtalyan basınında yer alan Diarra - Inter flörtü İspanyol basınında yer buldu. AS Gazetesi, Jose Mourinho un Diarrayı gözden çıkarttığını ve Fransız yıldızın gelecek sezon Real Madridde forma giymesinin imkansız olduğunu belirtti. Gazetede haberinde ayrıca, Diarra ile Interin yakından ilgilendiğini ve önümüzdeki süreçte bu konuda sıcak gelişmelerin yaşanabileceğini dile getirdi.

Türk spor basınında Lassana Diarra ın Fenerbahçe - Antalyaspor maçını Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı da izlediği ve sarı-lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya ın Fransız yıldıza stadı gezdirdiği belirtilmişti. Fenerbahçe Kulübü ün, Ordusporlu Gosso için basında çıkan transfer iddialarını yalanlaması; Diarra hakkında çıkan transfer söylentileri hakkında ise bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmamıştı

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim