IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

H.KARATAŞ İLE TONYA BİR BAŞKA GÜZELH.KARATAŞ İLE TONYA BİR BAŞKA GÜZEL
Tarih : 22.08.2013 07:13  - Benzer Haberleri Göster
G1 Harem Koşusu’nda zafer TONYA’nın oldu
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 3 ve daha yukarı yaşlı İngiliz kısraklarına mahsus olan Harem Koşusu’nu (Açık – G1) Nancy Kibar’ın TONYA (Unaccounted For – Pergola / Mtoto) isimli kısrağı kazandı. Jokey Halis Karataş ile son 200 geçilirken aldığı liderliğini temposunu artırarak potoya taşıyan kısrak, çim pistteki 2100 metre mesafeli koşuyu 2.09.79’luk bitiriş derecesiyle tamamladı.
Bugün 29. kez piste çıkan 6 yaşındaki doru kısrak TONYA, sergilediği performansla ilk Grup 1 galibiyetini elde ederken, toplam birincilik sayısını ise 8’e çıkarmış oldu.
21 Ağustos Çarşamba günü 12 kısrağın katılımıyla gerçekleşen günün bu önemli koşusunu LAST STORY (Distant Relative-West Side Story/Pas De Seul) ikinci olarak tamamlarken, PAN AMORE (Unaccounted For-İlitya/Fantastic Fellow) üçüncü, GOLDEN STEP (Gold Away-Chanteleau/A.P. Indy) de dördüncü oldu. Koşunun farkları 1 Boy-1 ½ Boy -Boyunşeklinde sonuçlandı.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat’a kupayı Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa töreninde, kazanan atın antrenörü adına Aktay Güneş ve jokey Halis Karataş plaketlerini, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven’den aldılar.
 
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim