IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

WHİTE RAM ZORLANMADANWHİTE RAM ZORLANMADAN
Tarih : 20.08.2013 07:26  - Benzer Haberleri Göster
Fatih Sultan Mehmet Koşusu’nda zafer
WHITE RAM’in oldu
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 18 Ağustos Pazar günü, Osmanlı İmparatorluğu’nda önemli bir yeri olan ve döneminde İstanbul’u alarak bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan, aynı zamanda döneminde eğitim, kültür ve sanata büyük önem vermiş, at sevgisi büyük olan ünlü Türk Hükümdarı Fatih Sultan Mehmet adına düzenlenen koşuyu (Açık - G1) Alaettin Akkoç’un WHITE RAM (Sri Pekan – Endless Freedom / Zilzal) isimli safkanı, jokeyi Halis Karataşile kazandı.
Üç ve yukarı yaşlı 11 safkan İngiliz atının katılımıyla, 1600 metre çim pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 300.000 TL olan koşuda SARILAR RUNNER (Okawango-Sarılar Güzeli/Mujtahid) ikinci olurken, STEP BYSTEP (Mountain Cat-Committal/Chief’s Crown) üçüncü, ASTORYA (Sri Pekan-Melita/Tagula) da dördüncü oldu.
Kazanan WHITE RAM için koşunun bitiriş derecesi 1.34.74 olurken, koşuda farklar 1.5 Boy-Boyun-Boyun şeklinde oluştu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Alaettin Akkoç’a kupasını, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat verdi.
 
Kupa töreninde ayrıca Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Demir Görgün, kazanan atın antrenörü Hakan El’e…
 
Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven de jokey Halis Karataş’a şiltlerini verdiler.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat da katıldı.
17 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyla yarış hayatına başlayan WHITE RAM, kariyerinin 28. startında ikinci Grup 1 galibiyetini elde ederken, toplam birincilik sayısını ise 12’ye yükseltti. 5 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 29 Haziran günü aynı pist ve mesafede koşulan Haliç Koşusu’nu (Açık – G1) jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim