IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TALİP HAN DAN BÜYÜK BİR REKOR DAHATALİP HAN DAN BÜYÜK BİR REKOR DAHA
Tarih : 30.07.2013 11:37  - Benzer Haberleri Göster
62. Başbakanlık Koşusu’nu ‘TALIP HAN’ kazandı
 
Bu yıl 62.’si düzenlenen Başbakanlık Kupası Koşusu’nu, Talip Öztürk’ün sahibi olduğu TALIP HAN (Oratorio - Idle Rich / SKY CLASSIC) kazandı. Jokey Selim Kaya ile start alan safkan koşudan 2.04.52’lik derece yaparak ayrıldı.
Veliefendi Hipodromu’nda 28 Temmuz Pazar günü düzenlenen üç ve daha yukarı yaşlı safkan 10 İngiliz atının katıldığı koşuyu kazanan atın sahibi TalipÖztürk’e kupasını, antrenör Bahattin Dağ ve jokey Selim Kaya’ya plaketlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker verdi.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı İbrahim Yiğit, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden ile davetliler katıldı.
 
 
 
Birincilik ikramiyesi 420.000 TL olan (Açık – G1) koşuda WHITE RAM (Sri Pekan-Endless Freedom/Zilzal) jokeyi Özcan Yıldırım ile ikinci olurken, Gökhan Gökçe ile koşuya katılan STEP BY STEP (Mountain Cat-Committal/Chief’s Crown) üçüncü, Gökhan Kocakaya ile start alan CİHANIM (Bin Ajwaad-Roxie Hart/Danehill) da dördüncü oldu. Sonucu merakla beklenen önemli koşunun farkları 2 Boy-3 Boy-Boyun şeklinde gerçekleşti.
8 Ağustos 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı koşuyla yarış hayatına başlayan TALIP HAN, kariyerinin 11. startında 2. Grup 1 galibiyetini elde ederken, toplam birincilik sayısını ise 4’e yükseltti. ÇAYKAŞI ile birlikte 62. Başbakanlık Kupası Koşusu’na katılan iki 3 yaşlı taydan biri olan doru erkek safkan, son olarak 30 Haziran günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Anafartalar Koşusu’nu (Açık – G2) kazanma başarısı göstermişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim