IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BACHELOR SON H.KARATAŞ İLE KAZANDIBACHELOR SON H.KARATAŞ İLE KAZANDI
Tarih : 25.07.2013 12:57  - Benzer Haberleri Göster

Malayan Racing Association Koşusu’nu BACHELOR SON kazandı
 24 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen Malayan Racing Association Koşusu’nu Taner Turgu’nun BACHELOR SON (Bachelor Duke – All Day / Jaded Dancer) isimli tayı, jokeyi Halis Karataşile kazandı.
27 Temmuz 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Abbas Koşusu’nu (Şartlı 1) kazanarak yarış hayatına merhaba diyen BACHELOR SON, kariyerinin 12. startında başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 8. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 2 Haziran günü aynı pist ve mesafede koşulan Burhan Karamehmet Koşusu’nu (Açık - G3) jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanma başarısı göstermişti.
3 yaşlı 6 İngiliz tayının katılımıyla, 1500 metre kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 110.000 TL olan koşuda EL CONQUERADOR (Okawango-Adhaaba/Dayjur) ikinci olurken, YARAMAZ ÇOCUK (Perfect Storm-Angel Eyes/Always A Classic) üçüncü, MY SECRET (Zanjero-Alize/Lord Carson) da dördüncü oldu. Kazanan BACHELOR SON için koşunun bitiriş derecesi 1.33.07 olurken, koşuda farklar Baş-2.5 Boy-1 Boy şeklinde oluştu.
 
Şeref tribününde düzenlenen törende kazanan atın sahibi Taner Turgu’ya plaketini Perak Turf Club Yönetim Kurulu Üyesi Velluppillai Williams takdim etti.
 
Şeref tribününde düzenlenen törende, Mr. Williams günün anısına Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'ya paleket verdi.
 
Törende son olarak TJK Başkanı Serdal Adalı da, Mr. Velluppillai Williams ve Penang Jockey Club Başkanı Ybhg Dato Ong Eng Khuan'a günün anısına hediye takdim etti. Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın ev sahipliği yaptığı törene, TJK Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ile TJK Yönetim Kurulu Üyeleri Can N. Güven ve Murat Kadaifçioğlu da katıldı.
 
 
Kazanan atın antrenörüne vekaleten at sahibi Taner Turgu’ya plaketini Perak Turf Club Yönetim Kurulu Üyesi Velluppillai Williams, atın jokeyi Halis Karataş’a plaketini ise Penang Jockey Club Başkanı Ybhg Dato Ong Eng Khuan verdi.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim