IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YARAMAZ ÇOCUK BİZİ YANILTMADI,BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZYARAMAZ ÇOCUK BİZİ YANILTMADI,BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUZ
Tarih : 17.06.2013 07:00  - Benzer Haberleri Göster
Avram Barokas Koşusu’nu YARAMAZ ÇOCUK kazandı
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 3 yaşlı 10 safkan İngiliz tayının birincilik mücadelesine sahne olan Avram Barokas Koşusu’nu (KV – 8 / S) Erhan Alveroğlu’nun sahibi olduğu YARAMAZ ÇOCUK (Perfect Storm – Angel Eyes / Always A Classic) jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.
16 Haziran Pazar günü, 1600 metre çim pistte gerçekleştirilen ve birincilik ikramiyesi 68.000 TL olan koşuda son metrelere kadar kazanan YARAMAZÇOCUK ile zevkli bir birincilik mücadelesi veren MARVELOUS IRON (Bernstein - Princess Aries / ROYAL ANTHEM) ikinci olurken, koşuda DON DESTELLO (Mountain Cat - Gradiva / GRAND SLAM) üçüncü, HAŞMET (Victory Gallop - Mesmerist / GREEN DESERT) de dördüncü oldu. Kazanan YARAMAZÇOCUK için koşunun bitiriş derecesi 1.38.19 olurken, farklar 1 Boy-2.5 Boy-1/2 Boy şeklinde gerçekleşti.
Yarış hayatına 3 yaşlı olarak 19 Ocak günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Emirgan Koşusu’nu (Şartlı-1) kazanarak yarış hayatına başlayan YARAMAZ ÇOCUK, kariyerinin 9. startında başarılarına bir yenisini daha ekledi ve 6. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki al erkek safkan, son olarak 24 Nisan günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 1500 metre kum (sentetik) pistte koşulan Vural C. Çakım Koşusu’nu (KV-8) jokeyi Selim Kaya idaresinde kazanmayı başarmıştı.
 
Koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten TJK Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven’e kupayı Emir Alkaş verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, T. C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat ve TJK Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ile davetliler de katıldı.
 
Antrenöre vekaleten TJK Yönetim Kurulu Üyesi Can N. Güven’e plaketi Avi Alkaş verdi.
 
Ahmet Çelik plaketini Emi Alkaş’tan aldı.
 
AVRAM BAROKAS
1926 yılında İstanbul'da doğan Avram Barokas, hayatını şekillendiren, basketbol ve atçılık ile çok küçük yaşlarda tanıştı. Küçük yaşlarda basketbol A takımına yükseldiği uzun yıllar hizmet ettiği Beyoğlu Spor Kulübü formasını giyen Avram Barokas, kısa sürede Basketbol A Milli Takımına yükseldi. 1951 yılında Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 4. olan milli takımda görev aldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim