IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ŞİMŞEK ZAFERİNDEN BÜYÜK BAŞARIŞİMŞEK ZAFERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
Tarih : 15.06.2013 11:30  - Benzer Haberleri Göster

 
İhsan Atçı Koşusu’nda zafer ŞİMŞEK ZAFERİ'nin oldu
14 Haziran Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda İhsan Atçı anısına düzenlenen koşuyu (KV-6) Semra Ulusoy’un ŞİMŞEK ZAFERİ (İbohan – Betülhanım / Sertan) isimli safkanı, jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazandı.

Dört ve yukarı yaşlı 8 safkan Arap atının katılımıyla, 1900 metre çim pistte gerçekleştirilen 46.000 TL ikramiyeli koşuda KIRMANŞAH (Berkoş-Egeincisi/Demirkır) ikinci olurken, ALARAP (Kaizbert-Şakacı/Hakanhan) üçüncü, SARRAF (Haberbatur-Malibu Girl/Monarch Ah) da dördüncü oldu.

Kazanan ŞİMŞEK ZAFERİ için koşunun bitiriş derecesi 2.12.16 olurken, farklar 2 Boy - 1 Boy - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.

1 Mayıs 2010 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyu bugünkü jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde kazanarak yarış hayatına başlayan ŞİMŞEK ZAFERİ, kariyerinin 77. startında, 15. birinciliğini elde etti. 6 yaşındaki al erkek safkan, son olarak 12 Mart günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda katıldığı 1400 metre kum pistteki Satış 2 koşuyu jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazanma başarısı göstermişti.

İHSAN ATÇI
 
Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyelerinden Abdurrahman Atçı’nın babası olan merhum İhsan Atçı, memleketimizin yetiştirdiği ilk jokeylerden biri olup 1927 yılında ilk Gazi Koşusu’nu kazanan Neriman isimli safkanın da jokeyidir. Başarılı bir jokey olduğu kadar başarılı bir antrenör de olan merhum İhsan Atçı’yı bugün anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygıyla anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim