IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ADNAN MENDERES  Ü.VET.FAK.KOŞUSU ,MÜTHİŞ FİNAL AT BAŞI SONUÇLANDIADNAN MENDERES Ü.VET.FAK.KOŞUSU ,MÜTHİŞ FİNAL AT BAŞI SONUÇLANDI
Tarih : 10.06.2013 09:03  - Benzer Haberleri Göster

Adnan Menderes Ü.Vet.Fak. Koşusu’nda MASSAI MAKA ile FIRST HOPE yenişemedi
 

Şirinyer Hipodromu’nda Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi adına düzenlenen ve aynı zamanda gecenin tek kupalı mücadelesi olan koşuyu foto finiş de ayıramayınca birincilik “ATBAŞI” olarak sonuçlandı. Bu zevkli mücadele sonunda Cem Şen idaresindeki Nejat Mısırlıoğlu’nun (2)MASSAI MAKA (d.a. Victory Gallop – Star On My Flag / PERSONAL FLAG) ile Ahmet Oluk’la start alan Kayhan Altınöz’ün (4) FIRST HOPE (d.a. Strike The Gold – Gülru / BIGSTONE) isimli atları hem birinciliği hem de kupayı paylaşmış oldular.
4 yaşındaki safkan MASSAI MAKA bugün katıldığı 20. startında üst üste 3. birinciliğini kazanırken kariyerindeki birincilik sayısını da 8’e çıkarmış oldu. Koşuda birinciliği paylaşan 4 yaşlı bir diğer safkan FIRST HOPE ise bugün kariyerindeki 35. sınavına çıktı. Bir önceki koşusunu kazanarak bugün piste çıkan safkan sergilediği performansıyla üst üste 2. birinciliğini elde ederken kariyerinde 5. birinciliğine ulaştı.
8 Haziran Cumartesi günü 4 ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atlarının zevkli mücadelesine sahne olan çim pistteki 1700 metre mesafeli koşunun (KV – 6) üçüncüsü GOLD TO GOLD (River Special – Fezleke / INDIAN RIDGE) olurken tabelanın son sırasını THE COMPANY (Akındayım – Magda / BIJOU D’INDE) isimli safkan tamamladı. Birincilik ikramiyesi 39.500 TL olan koşunun bitiriliş derecesi 1.42.64 olurken farklar Atbaşı – 1,5 boy – burun şeklinde oluştu.
 
Nejat Mısırlıoğlu’na vekaleten Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Tarcan İşcen’e ve diğer kazanan safkanın sahibi Kayhan Altınöz’e kupayı Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren verdi. Kupa törenine İzmir Hipodrom Müdürü Orhan Karabıyık ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim