IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AYKUT KOCAMANIN İSTİFASI ARDINDAN SÖYLENENLERAYKUT KOCAMANIN İSTİFASI ARDINDAN SÖYLENENLER
Tarih : 30.05.2013 08:26  - Benzer Haberleri Göster

''Fenerbahçe için hayırlı oldu!''
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Aykut Kocaman'ın istifasının ardından yaşananaları anlattı.

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifası futbol kamuoyunda şok etkisi yarattı. Bu istifanın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla tanınan gazetecilerden olan Alaattin Metin, yaşananları anlattı.

İşte Akşam'da Aykut Kocaman'ın istifasıyla ilgili yer alan haber
Aykut Kocaman'ın kimilerine göre şok, kimilerine göre beklenen istifası, spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Futbolcular, Menajer Hasan Çetinkaya'yı; kongre üyeleri de yöneticileri telefonla arayıp "Doğru mu?" diye soru yağmuruna tuttular. Sabah krizin yaşandığı saatlerde Başkan Aziz Yıldırım, Başkanvekili Abdullah Kiğılı ve Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ile birlikte kulübe geldi. Genel Sekreter Talat Yılmaz ile önce dörtlü, daha sonra da diğer yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaparak, Kocaman'ın istifası sonrası ortaya çıkan durum ile ilgili bir değerlendirme yaptı.

ŞİMDİ İSTİFA ETMESİ F.BAHÇE İÇİN HAYIRLI OLDU
Başkan Aziz Yıldırım neşeli gözüküyordu. Ama içinde fırtınalar kopuyordu. Kocaman'a her zaman sahip çıkıp arkasında durmuştu. Yine de kırgınlığını belli etmemeye çalışarak sakin duruşu ile Kocaman'ın istifasını sıcağı sıcağına şöyle değerlendirdi: "Her şeyde bir hayır vardır. Şimdi istifa etmesi hayırlı oldu. Ligler başlayıp daha sonra istifa etseydi daha kötü olabilir."

KİMSE ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMASIN
Sosyal medyada gün boyunca çok değişik şeyler konuşuluyordu. Ali Yıldırım ile beraber Aykut Kocaman'ın aynı anda istifa etmesi bu ikilinin ortak kararı olarak yorumlanıyordu. Başkan Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım'ın ayrılık kararı için "Biz işlerini düzeltmesi için kendisini uzun süre yönetimden ayrı tuttuk. Ama iki gün önce istifasını kulübe yazılı gönderince kabul ettik. Bununla ilgili kimse öküz altında buzağı aramasın" dedi.

İDDİALARA RIDVAN DİLMEN BİLE ŞAŞIRDI
Daha F.Bahçe'ye idari menajer oluyor" haberleri çıktı. Rıdvan da Başkan Yıldırım da şaşırdı. Bu kez gündeme Arda yüzünden Başkan ile Kocaman'ın kavga ettiği haberi yayıldı. Başkan Aziz Yıldırım, iddialara güldü ve şöyle dedi:
"Aykut Kocaman ile transferleri konuşmak için oturduk. İki dakika sonra 'Yoruldum, sıkıldım, dayanacak gücüm kalmadı. Ben istifa ediyorum' diyerek ayağa kalktı ve gitti. Aramızda kavga-tartışma olmadı. Beni tanıyorsunuz, olsaydı açık açık söylerdim. Zaten durup dururken aniden istifa etmesine üzüldüm. Ama artık yapacak bir şey yok önümüze bakacağız."

ÇETİNKAYA DA İSTİFA OLAYINA ŞAHİT OLDU
Başkan ile Kocaman'ın görüşmesinde Menajer Hasan Çetinkaya da vardı. O da kavga olmadığını söyledi. Ortak bir söylem var. O da Aykut Kocaman'ın çok yıprandığı ve bu şartlar altında F.Bahçe'ye yararlı olamayacağıydı. Hatta Aykut Kocaman da Başkan ile iki dakikalık görüşmesinde "Bu ortamda bizi şampiyon yapmazlar başkan" dediği de söyleniyor. Peki şimdi ne olacak?

CAMİADAN BU İSTİFAYA SEVİNENLER VAR
Yönetim, Kocaman'ın yazılı istifasını bekledi. 17.00'de gelen istifayı göndermese, kararını değiştirse ne olurdu? Yönetim, Kocaman'ı F.Bahçe'nin başında antrenör olarak tutmayacaktı. Yazılı istifasını da göndermese dahi yöneticiler "Sözlü istifa da geçerlidir. Biz bunu işleme koyarız. Aykut Kocaman, birçok kez istifa etti. Bugüne kadar hep durdurduk ama artık yeter" diyorlardı. Aykut Kocaman'ın istifasına sevinen, "İyi oldu" diyen kongre üyeleri de var.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim