IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MÜTHİŞ FİNALDE KAZANAN GEZEROĞLU OLDUMÜTHİŞ FİNALDE KAZANAN GEZEROĞLU OLDU
Tarih : 30.05.2013 08:16  - Benzer Haberleri Göster
Hilmi Erakman Koşusu’nu GEZEROĞLU kazandı
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda birinciliğin foto finiş resmiyle belirlendiği Hilmi Erakman Koşusu’nu potoda rakibine burun ucu farkla üstünlük sağlayan Murat Kaplan’ın GEZEROĞLU (Genuine Ruler / Kemiyetülırak.57 / FİNAL) isimli safkanı jokey Selim Kaya ile kazandı. (1.47.12)
6 yaşındaki safkan bugün katıldığı 45. startında sergilediği performansla başarılarına bir yenisini daha ekleyerek birincilik sayısını 10’a çıkardı.
29 Mayıs Çarşamba günü 4 ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olan çim pistteki 1600 metre mesafeli koşuyu (KV – 7 / DHÖW) BATURŞAH (Devirhan – Malibu Girl / MONARCH AH) ikinci, TOZAN (Sağanak – Sündüz / SAKARYA) üçüncü ve KARABEDİR (Altaha – Mebruke.87 / HAVUÇEROL) de dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşunun farkları burun – boyun – 3 boy şeklinde gerçekleşti.
HİLMİ ERAKMAN
At sahibi ve yetiştiricilerimizden merhum Hilmi Erakman, aynı zamanda İstanbul Mahalli Komiserler Kurulu üyeliği de yapmıştır. Yapmış olduğu çalışmalar arasında sendikal at sahipliği fikrini ortaya çıkarmış ve sahalarımızda ilk defa çok sayıda at sahibinin ortak olduğu Özay isimli atı koşturmuştur. Bugün anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle merhum Hilmi Erakman’ı bir kez daha saygıyla anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim