IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ERKEK TAY DENEME KOŞUSU GALİBİ FLY BY ME OLDUERKEK TAY DENEME KOŞUSU GALİBİ FLY BY ME OLDU
Tarih : 20.05.2013 08:05  - Benzer Haberleri Göster
Erkek Tay Deneme Koşusu’nu FLY BY ME kazandı
 
Türk Yarışçılığı'nın Derbisi Gazi Koşusu öncesinde erkek tayların güçlerini sınadıkları en ciddi sınavlardan biri olarak kabul edilen Erkek Tay Deneme Koşusu'nu (Açık – G1) bu yıl Mehmet Ün’ün sahibi olduğu FLY BY ME (Karabeyhan – Lady Fi / Among Men) isimli tay, jokeyi Akın Sözen ile kazandı.
Triple Crown’ın ilk ayağını oluşturan Erkek Tay Deneme Koşusu’nu kazanan FLY BY ME, Gazi Koşusu ve Ankara Koşusu’nu da kazanması halinde Triple Crown yaparak 1.150.000 TL’lik para ödülünün de sahibi olabilecek.
Geçtiğimiz yıl koşulan Erkek Tay Deneme Koşusu’nu FAST STARS LINE, Dişi Tay Deneme Koşusu’nu da MİHRİMAHAL isimli taylarla kazanma başarısı gösteren jokey Akın Sözen, bu yıl da Erkek Tay Deneme Koşusu’nu FLY BY ME ile kazanmış oldu.
19 Mayıs Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda 3 yaşlı 13 erkek İngiliz tayının katılımıyla, 1600 metre çim pistte koşulan ve birincilik ikramiyesi 320.000 TL olan koşuda SARILAR RUNNER (Okawango-Sarılar Güzeli/Mujtahid) ikinci olurken, VILLAGE WIND (Sri Pekan-Steel Girl/Shining Steel) üçüncü, BACHELOR SON (Bachelor Duke-All Day/Jaded Dancer) da dördüncü oldu.
Kazanan FLY BY ME için koşunun bitiriş derecesi 1.35.02 olurken, farklar ½ Boy-1.5 Boy-Baş şeklinde oluştu.
7 Eylül 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Şartlı 1 koşuyu kazanarak yarış hayatına başlayan FLY BY ME, yarış hayatının 7. startında 4. birinciliğini elde etti. 3 yaşındaki doru erkek safkan, son olarak 31 Ekim 2012 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda katıldığı Sakarya Koşusu’nu (Açık – G2) jokeyi Sadettin Boyraz idaresinde kazanma başarısı göstermişti.
 
19 Mayıs Pazar günü, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığımız bu önemli günde yarışseverler koşuları yerinde takip etmek üzere İstanbul Veliefendi Hipodromu’na yoğun katılım gösterdiler.
 
Koşuyu kazanan tayın sahibi Mehmet Ün kupayı, T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkanı Vedat Mirmahmutoğulları’ndan aldı. Antrenör Fatih Atçı’ya plaketini T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, jokey Akın Sözen’in plaketini ise Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi Demir Görgün ile TJK Eski Başkanlarından ve YKK Üyesi Behçet Homurlu da katıldı. 
 
Veliefendi Hipodromu’na gelen yarışseverler, Türkiye Yarışsever Platformu ve Türk Kızılayı Türkiye Jokey Kulübü'nün de katkılarıyla düzenlenen ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’ organizasyonuna destek verdiler.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim