IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ÇAKAL KARLOSU GEÇEMEDİLERÇAKAL KARLOSU GEÇEMEDİLER
Tarih : 11.05.2013 11:33  - Benzer Haberleri Göster

Dinçer Cebeci Koşusu’nu
ÇAKAL CARLOS kazandı

 
İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gecenin ilk kupalı mücadelesinde 3 yaşlı İngiliz tayları Dinçer Cebeci adına düzenlenen koşuda bir araya geldi. Çim pistteki 2100 metre mesafeli koşuyu Dicle Cemiloğlu’na ait ÇAKAL CARLOS (d.e. Artie Schiller – Divine Diva / THEATRICAL) jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı. Kariyerine 7 Eylül 2012 günü başlayan safkan daha önceki 3 koşusunu da kum (sentetik) pistte kazananmıştı. Safkan bugün 8. startında ilk çim birinciliğini kazanırken birincilik sayısını da 4’e çıkardı.
10 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilen koşuda (KV – 8 / S) VERDASKO (Gren Gönen – Viviana / MY VOLGA BOATMAN) ikinci olurken YARAMAZ ÇOCUK (Perfect Storm – Angel Eyes / ALWAYS A CLASSIC) ile MUCH TOO MUCH (Win River Win – Trickery / CYRANO DE BERGERAC) isimli taylar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. 68.000 TL birincilik ikramiyeli koşunun bitiriş derecesi 2.09.75 olurken farklar ½ boy – boyun – 2,5 boy şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazan atın sahibi adına TJK Asli Üyesi Baran Cemiloğlu’na kupayı merhum Dinçer Cebeci’nin eşi Selma Cebeci verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, TJK Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat’ın yanı sıra TJK Asli Üyeleri Sadettin Sükan, Şener Koyuncuoğlu ve Nusret Balkaroğlu ile davetliler katıldı.
 
DİNÇER CEBECİ

16 Nisan 1938 tarihinde Düzce’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi ve 25 Kasım 1966 tarihinde avukatlığa başladı. Birçok yarış atı yetiştirdi ve dereceye giren atları ile birçok kupanın da sahibi oldu. Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreterliği, Muhasip Üyeliği ve Basın Sözcülüğü görevlerinde bulundu. Resim ve şiire düşkün olan Cebeci, 30 Aralık 2004 yılında vefat etti. Anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile kendisini bir kez daha saygı ve rahmetle a


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim