IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YARAMAZ ÇOCUK KUPAYI KAPTIYARAMAZ ÇOCUK KUPAYI KAPTI
Tarih : 25.04.2013 05:58  - Benzer Haberleri Göster

 
Vural Çakım Koşusu’nu YARAMAZ ÇOCUK kazandı
24 Nisan Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen Vural Çakım Koşusu’nu (KV 8 / S) Erhan Alveroğlu'nun sahibi olduğu YARAMAZ ÇOCUK (Perfect Storm – Angel Eyes / Always A Classic) jokeyi Selim Kaya ile kazandı.
Üç yaşlı 8 safkan İngiliz tayının katılımıyla, 1500 metre kum (sentetik) pistte gerçekleştirilen 68.000 TL ikramiyeli koşuyu; NEARLY GREEN (Green Gönen–Nofret/Mujtahid) ikinci, HOP HOP (Last Commander-Fast Spartan/Maria's Moon) üçüncü, AĞA SÜNNETÇİ (Always A Classic-Balıkçıl/Never So Bond) de dördüncü olarak tamamladı.

Kazanan YARAMAZ ÇOCUK için koşunun bitiriş derecesi 1.31.15 olurken, farklar 3 Boy - 1,5 Boy - 1,5 Boy şeklinde oluştu.

6. startında 5. birinciliğini elde eden YARAMAZ ÇOCUK son olarak 5 Nisan Cuma günü aynı hipodrom ve pistte düzenlenen 1400 metre mesafeli Handikap 15 Koşusu’nu kazanma başarısı göstermişti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Murat Çelik'e kupayı İdil Atakol verdi.
 
Şeref tribününde yapılan törene Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas İlbey, Can N. Güven ve Murat Kadaifçioğlu, Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyeleri Cüneyt Çalıcıoğlu, Nusret Balkaoğlu, Sadettin Sükan ve Yaman Zingal ile Bora Atakol da katıldı.
VURAL ÇAKIM
18 Haziran 1931 tarihinde İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden naklini aldırıp, Paris Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı Ecole Dentaire de Paris’e kaydoldu. 1957 yılında Chirurgien Dentiste olarak mezun oldu. Cenevre Üniversitesi Tıp Fakültesi Institut de Medecine Dentaire’de paradontoloji dalında ihtisas yaptı. Askerlik görevinden sonra serbest diş hekimi olarak çalıştı. 1978 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi oldu. 1973 yılında at sahibi olarak başladığı atçılığa, 1978 yılında kurduğu harada yaptığı yetiştiricilikle devam etti.
Vural Çakım, 1980 yılında Levano isimli kısrakla Gazi Koşusu’nun Şampiyonu oldu. Sahibi olduğu başta Johny Guitar olmak üzere Klubnika, Mummys Love ve Fiorito isimli safkanlarıyla birçok kupalı koşuyu kazandı. 2012 yılında kaybettiğimiz Çakım’ı bu koşu vesilesiyle saygı ve rahmetle anıyoruz.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim