IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TAPİT GİRL RAKİPLERİNE ACIMADITAPİT GİRL RAKİPLERİNE ACIMADI
Tarih : 18.04.2013 04:09  - Benzer Haberleri Göster

F. Derya Beşikçi Koşusu’nu TAPIT GIRL kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gecenin tek kupalı mücadelesi olan F.Derya Beşikçi Koşusu’nda potoyu önde geçen, Talip Öztürk’ün TAPIT GIRL (k.d. Tapit – Floral Beauty / GONE WEST) isimli dişi tay oldu. Jokeyi Halis Karataş ile start alan safkan 1.23.73’lük bitiriş derecesiyle rakiplerine üstünlük sağlarken 12. startında birincilik sayısını 6’ya çıkardı.
 
17 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilen çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuyu (KV – 8 / S / D) MY SECRET (Zanjero – Alize / LORD CARSON) ikinci, DIVINE RIVER (Divine Light – Wanganui River / UNFUWAIN) üçüncü ve MARA DESPINA (Oratorio – Dance To The Band / KINGMAMBO) isimli tay da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 68.000 TL olan koşunun farkları 3 boy – 2,5 boy – burun şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Talip Öztürk’e kupayı, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Yasin Kadri Ekinci verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner, Yönetim Kurulu Üyeleri İlyas İlbey ve Murat Kadaifçioğlu’nun yanı sıra YKK Üyesi Mehmet Mircan Fırat, TJK Asli Üyeleri Semiral Bilbaşar, Sadettin Sükan, N. Arek Kuyumciyan ve Baran D.Cemiloğlu ile Beşikçi Ailesi de katıldı.
 
F. DERYA BEŞİKÇİ

F.Derya Beşikçi 15 Haziran 1955 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan F. Derya Beşikçi, İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’ne devam etti. Üniversiteyle birlikte iş hayatına atılan Beşikçi, çeşitli kuruluşlarda yöneticilik yaptı. 1981 yılında beş ortağıyla beraber Reklamevi’ni, 1982 yılında ise Ofset Yapımevi’ni kurdu. 1989 yılında Reklamevi’ndeki hisselerini yabancı ortak şirket Young & Rubicam’a devretti. Ofset Yapımevi’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulundu. 1984 yılında Gazi Koşusu’nu kazanmış olan Mayide isimli kısrağı alarak yetiştiriciliğe başlayan Beşikçi, 1996 yılında kendi harasını kurdu. 2002 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi. 6 Ekim 2009 yılında aramızdan ayrılan F. Derya Beşikçi’yi anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle sayg


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim