IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

GÖKHAN GÖNÜL FENERE RESTİNİ ÇEKTİGÖKHAN GÖNÜL FENERE RESTİNİ ÇEKTİ
Tarih : 10.04.2012 09:07  - Benzer Haberleri Göster

Gökhan Gönül, F.Bahçe yönetimine Ya ücretime zam yapın ya da bonservisimi makul bir seviyeye çekin diye teklif yaptı.

Bu sezon performansında beklenmedik bir düşüş yaşanan ve son haftalarda yedek kalmaya başlayan F.Bahçe in milli futbolcusu Gökhan Gönülün kafasının ücreti konusundaki sorunlar nedeniyle karışık olduğu bildirildi. Gökhanın F.Bahçe yönetimine bu sorunu çözmek için iki maddelik bir paket sunduğu ortaya çıktı.

TÜRKİYENİN EN İYİ SAĞ BEKİ
Akşam Gazetesi in haberine göre; Milli futbolcunun F.Bahçedeki sözleşmesi 2014 yılına kadar sürüyor. Türkiye in en iyi sağ beki olarak gösterilen Gökhan, Sarı-Lacivertli kulüpten kimilerine göre yıllık 1.7 milyon, kimilerine de 2 milyon Euro alıyor.

VALENCIA 3 MİLYON EURO ÖNERMİŞTİ
Geçen sezon Mehmet Topalın takımı Valencia, Gökhana talip oldu ve yıllık 3 milyon Euro ücret önerdi. F.Bahçe yönetimi 10 milyon Euro bonservis bedeli talep edince transfer gerçekleşmedi. Bu nedenle Gökhanın kafası karıştı ve performansı düştü.

GÖRÜŞMELER MAYIS AYINDA
Yıldız futbolcu, aynı sorunu gelecek sezon da yaşamak istemiyor. Bu nedenle yönetime Ya ücretime zam yapıp 2.5 milyon Euroya çıkarın. Ya da bonservis bedelimi Avrupa kulüplerinin kabul edebileceği makul bir seviyeye çekin teklifinde bulundu. Yönetim, Gökhanın taleplerine mayıs ayında yapılacak iç transfer görüşmelerinden sonra cevap verecek.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim